Annonce
Midtsyd

Spreder juleglæde: Sct. Georgs Gildet uddeler igen julekurve

Det var to veloplagte gildemedlemmer, Oluf Christensen og Jonna Gram, som forleden fik overrakt en håndsrækning til den årlige julekurvsuddeling fra den lokale ejendomsmægler,  Jesper Riistofte Christiansen (th.) fra EDC Mæglerne. Foto: Mette Henriksen
Annonce

Vojens/Gram: I alt 16 familier fra Vojens- og Gram-området modtager i år julehjælp fra Sct. Georgs Gildet i Vojens.

Julekurvene, som blandt andet indeholder julelækkerier som flæskesteg, rødkål, nødder, frugt, slik og meget andet godt, står klar til modtagerne den 22. december.

- Der er egentlig mere tale om en flyttekasse, end en kurv, for vi har kommet rigtig mange gode ting i den, så familierne kan få en god jul med alt der hører til. Der er for omkring 1000 kroner i hver, alt efter, hvor stor familierne er, siger Orla Christensen fra Sct. Georgs Gildet.

Annonce

Lokal opbakning

Familierne kan ikke selv søge om at modtage en julekurv, men er i stedet blevet indstillet til det af Haderslev Kommune. Finansieringen er kommet i hus via donationer fra EDC i Vojens med 5000 kroner, mens Sct. Georgs Gildet selv betaler resten af udgifterne.

- Vi har i forvejen et samarbejde med Sct. Georgs Gildet om uddeling af flyers, som de bliver aflønnet for. Så er det bare naturligt at vi også støtter et godt formål som julekurvene, uddyber medindehaver af EDC i Vojens, Jesper Riistofte Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce