Annonce
Midtsyd

Stafet for Livet i miniformat i Oksenvad

I år afholder Oksenvad og omegn en lokal udgave af Stafet for Livet. Arkivfoto: Søren Gylling
Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn er gået sammen med byens foreninger om en lokal udgave af Stafet for Livet lørdag den 12. september.
Annonce

OKSENVAD: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn har de sidste tre år stillet med et hold ved Stafet for Livet i Haderslev. I år er ingen undtagelse, lige bortset fra lokationen.

- Da vi fandt ud af, at Stafet for Livet i Haderslev ville blive flyttet ud lokalt, tænkte vi, at det ville være en god mulighed for at lave et lokalt stafet omkring vores aktivitetscenter. Vi rakte ud til nogle af vore andre foreninger, for at se, om der var interesse i at udvide mulighederne, så vi kunne tilbyde flere aktiviteter i forbindelse med afholdelse af Stafet for Livet i Oksenvad. Og selvfølgelig var der det, siger Peter Horsbøll Møller, formand for landsbyforeningen.

Arrangementet afholdes lørdag den 12. september klokken 12.00 samtidigt med de andre lokale stafetter under Stafet for Livet Haderslev med udgangspunkt omkring Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter, og i samarbejde med Oksenvad Krolf, Oksenvad Idrætsforening og Holm Outdoor Fitness.

Annonce

Åbningstaler

Bent Hjort Kloster, formand for Landdistriktsudvalget, og Lene Bitsch Bierbaum, lokalt byrådsmedlem, holder åbningstaler klokken 11.45, inden stafetten sættes i gang.

Tilmelding sker via hjemmesiden for Stafet for Livet Haderslev, men man kan også tilmelde sig direkte på selve dagen. Der sælges også lysposer, som tændes omkring klokken 20.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce