Annonce
Midtsyd

Stor opbakning til "Sommer By Night"

Der var som altid stor interesse for at smage på, hvad der blev fristet med på det kulinariske område. Som her hos Slagter Popp i Søndergade. Foto: Thomas Holl
Opbakningen var god og vejret nogenlunde, da handels- og håndværkerforeningen forleden inviterede til ”Sommer by Night” i Toftlund.
Annonce

Toftlund: Vejret var måske ikke det allerbedste, men til gengæld var opbakningen god, da Toftlund Handels- og Håndværkerforening fredag holdt det traditionsrige ”Sommer by Night”-arrangement i midtbyen.

Vanen tro fristede byens butikker med gode tilbud, og der var også masser af arrangementer for både børn og voksne. Blandt andet muntrede børnene sig i hoppeborgen og med forskellige aktiviteter hos spejderne, og de voksne kunne komme til sønderjysk kaffebord hos Familie & Samfund og prøve lykken i både tombolaen og ved lykkehjulet hos Lions. Blandt andet.

Musik var der også sørget for. Bandet Brass Patrol spillede brass-udgaver af kendte hits, og det var populært hos de mange fremmødte. Det samme var den lækre aftensmad, man kunne købe hos Slagter Popp og hos SuperBrugsen.

Til gengæld måtte de løbeglade undvære stafetløbet, som ellers er et fast indslag i forbindelse med ”Sommer by Night”. Der var kommet for få tilmeldinger, og derfor valgte man at aflyse denne aktivitet.

Hygge i teltet på Søndertorv. Foto: Thomas Holl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce