Annonce
Midtsyd

Stuvende fuld kirke: Luciabørn bragte julen til Jegerup

Privatfoto
Over 100 gæster til fællesspisning og julehygge i Jegerup.
Annonce

Jegerup: På trods af mange arrangementer og julens travlhed, blev Jegerup Kirkes Luciaarrangement søndag en stor succes.

- Det var faktisk helt vildt, fortæller organist og korleder Irene Larsen.

- Jeg vidste godt, at rygtet om vores pop-up Gospelkor havde bredt sig, men jeg havde trods ikke forventet en fuld kirke, hvor selv ekstrastolene i tårnet måtte i brug. Vores Luciabørn var også helt benovede, da de gik deres smukke Luciaoptog i den mørklagte kirke.

- Både børnekoret og gospelkoret gjorde det rigtigt godt. Hele kirken rokkede og sang godt med, da der var fællessang på den sidste Gospel melodi. Det er jo noget, man som korleder sætter pris på, for så har sangvalget ikke været helt ved siden af.

Der er slet ingen tvivl om, at kirken igen vil lave Gospel i 2020.

- Det er en form for kor, der giver energi og livsglæde, og det er det vigtigste. Om man kan synge en ren tone eller ej, er ikke så vigtigt. Vi laver koret, fordi det er sjovt. Og når vi gør det på den måde, hvor vi kun øver 3-4 gange inden et arrangement, har folk meget lettere ved at overskue at deltage. Man binder sig ikke til f.eks. hver tirsdag i mange måneder, som det ellers tit er tilfældet.

Også Birthe Stark, der er formand for Jegerup Menighedsråd, havde svært ved at få armene ned.

-At vi kan trække over 100 mennesker af huse til fællesspisning og julehygge i en travl tid, det er jeg enormt glad for, og taknemmelig over. Med en sådan tilslutning får man helt sikker blod på tanden til at give den en skalle med et tilsvarende arrangement næste år.

Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce