Annonce
Midtsyd

Succeshistorie: Padelbanen i Gram har fået tag over hovedet

Glade givere i coronavenlig afstand: Padelspillerne kan takke Egetæpper-direktør Jørgen Kring Jensen (tv.), der repræsenterer Ege Fonden, samt Lions repræsentanterne Erik Rindom, Peter Andresen samt Jørn Kusk, for at de har fået tag over hovedet. Foto: Mette Henriksen
Padelbanen i Gram, der blev indviet sidste år, har nu også fået overdækning på.
Annonce

GRAM: Siden padelbanen under vandtårnet blev færdig i marts sidste år, har der været run på.

-Den er booket stort set hele tiden. Folk kommer fra hele området, for at spille padel her i Gram, fortæller Lars Schmidt, der er én af idémændene bag byens nye succes ved Gram Fritidscenter.

Lars Schmidt blev selv bidt af padel, som består af 80 procent tennis og 20 procent squash, under sine ferieture til Spanien, hvor ketchersporten er stor.

- Det er den også ved at være herhjemme, tilføjer Lars Schmidt, som derfor glæder sig over, at man nu også har fået økonomien på plads, så banen kan blive overdækket, og det er muligt at spille padel uanset vejr og årstid.

- Banens fundament var allerede fra start gjort klar til at bære et tag, så det var forholdsvis nemt at gå til for håndværkerne, tilføjer Lars Schmidt.

Annonce

Bookes vi app

Etableringen af banen med overdækning har kostet omkring 1,1 millioner kroner, og er finansieret af sponsorater, fondsmidler og private bidrag.

- Overdækningen er blandt andet støttet med 20.000 kroner af den lokale Lions Club, der ikke har kunnet afholde sin 50-års jubilæumsfest på grund af corona, samt Ege Fonden, der har bidraget med 400.000 kroner. Vi er meget taknemmelige, tilføjer Lars Schmidt.

Foreningen etablerede sidste år GIF Gram Ketsjersport, som er et forum, hvor man kan spille padel, udendørs og indendørs tennis, badminton og bordtennis for et samlet kontingent.

Senest er bordtennis blevet en del af konceptet, som dermed er komplet. Banerne bookes via app.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Vanila-manden på skafottet

Annonce