Annonce
Midtsyd

Sundhedscenter Vojens: Borgerne skal med på råd

Motionscaféen er én af sundhedscentrets populære tilbud. På billedet ses motionscaféens formand, Asta Freund (tv.), sammen med Vojens-borgeren Erling Fjeldsted, ved åbningen i  2015. Arkivfoto

VOJENS: - Borgerne og byen skal inddrages mere i udviklingen af huset.

Sådan lyder det klare budskab fra Børge Koch, formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse

Huset er Sundhedscenter Vojens, og det er udvalgsformandens klare mål, at mange flere får mere viden om, hvilke tilbud der er i huset og indflydelse på husets fremtid.

Annonce

- Det er mit ønske, at vi får borgerne involveret bedre. På den måde kan flere også være ambassadører for huset over for naboer, venner og bekendte, tilføjer Børge Koch i en pressemeddelelse fra Haderslev Kommune.

Haderslev Kommune er derfor i gang med at planlægge forskellige workshops om sundhedscentrets fremtid, som afholdes efter sommerferien, når det bliver lettere at samle lidt større grupper. Noget formand for Forum Vojens, Karl Posselt, ser frem til.

-  Det er vigtigt for os i Forum Vojens, at der er fokus på sundhedscentrets aktiviteter. Over de seneste år er nye tilbud er kommet til, mens andre desværre er forsvundet, så vi skal finde ud af, hvordan vi får andre funktioner ind, så Sundhedscentret bevarer sin centrale funktion i Vojens.

Mere synergi

Senest er Haderslev Kommunes kantine-produktion flyttet fra kælderen under sundhedscentret til Rådhuset på Haderslev Havn.

- Vi var kede af at høre, at køkkenet lukkede, men med et topmoderne køkken på Rådhuset er det en forståelig beslutning. Derfor er det endnu vigtigere, at vi finder nye aktiviteter, som kan rummes og give synergi i Sundhedscenter Vojens, siger Karl Posselt.


Vi var kede af at høre, at køkkenet lukkede, men med et topmoderne køkken på Rådhuset er det en forståelig beslutning. Derfor er det endnu vigtigere, at vi finder nye aktiviteter, som kan rummes og give synergi i Sundhedscenter Vojens.

Karl Posselt. formand Forum Vojens


Som et par konkrete forslag peger han på mere turistinformation, hvor der kan søges oplevelser, spisesteder, overnatninger og aktiviteter i lokalområdet, ligesom han ønsker af få den grønne café tilbage i huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce