Annonce
Midtsyd

Super Brugsen i Gram starter nedtællingen

Jette Hansen er en af de mange trofaste medarbejdere, som snart må sige farvel til en god arbejdsplads. Foto: Mette Henriksen
Efter 99 år i Gram lukker dagligvarebutikken med beliggenhed på Torvet ned lørdag den 28. september.
Annonce

Gram: Allerede inden sommer varslede Super Brugsen i Gram, at man ville lukke butikken engang ved udgangen af 2019. Nu er der omsider sat en dato på lukningen.

Således bliver lørdag den 28. september sidste dag, hvor dagligvarebutikken holder åbent. Det bekræfter Søren Lindholm, der er brugsuddeler i SuperBrugsen i Toftlund, der ejer butikken i Gram.

- Det er en svær og trist situation for os alle, og vi er meget optaget af at hjælpe personalet så godt og hurtigt videre som muligt. Flere af medarbejderne er allerede blevet ansat i vores butik i Toftlund eller på anden måde internt, og så er der en lille håndfuld, hvis jobsituation fortsat er uafklaret. Dertil kommer en del unge, som jo også skal videre med noget andet, siger Søren Lindholm.

Annonce

Medarbejderne er berørte

At situationen ikke er let, kan Jette Hansen fra butikken i Gram tale med om.

- Vi har været igennem en svær tid, og vi er mange, som er meget berørte af situationen. Vi siger farvel til en rigtig god arbejdsplads og kollegaer, som er blevet en del af vores hverdag, fortæller Jette Hansen.

Søren Lindholm håber, at der hurtigt igen kommer liv i lokalerne på Torvet i Gram, når SuperBrugsen lukker.

- Vi har vurderet, at der ikke er plads til tre dagligvarebutikker i Gram, men det er for os meget vigtigt, at der fortsat vil være gang i byens handelsliv. Derfor har vi nu sat lokalerne til leje og er også åbne over for et salg. Vi råder over godt 1600 kvadratmeter, og man skal endelig kontakte os, hvis man har en god idé til, hvad lokalerne kan bruges til i fremtiden. Også selv om man ikke har brug for alle 1600 kvadratmeter – så må vi prøve at finde en løsning, siger Søren Lindholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce