Annonce
Midtsyd

SuperBrugsen barsler med nye projekter

Jesper Yde (til venstre) er ny uddeler i SuperBrugsen i Toftlund. Han har afløst Søren Lindholm, der fremover skal være foreningsuddeler med fokus på en række nye projekter. Det første bliver at etablere en vaskehal nær Brundtlandcentret. Foto: Thomas Holl
Søren Lindholm har hidtil været uddeler i SuperBrugsen i Toftlund, men skal fremover være foreningsuddeler med fokus på en række nye projekter. Det første er etableringen af en vaskehal nær Brundtlandcentret. Jesper Yde bliver ny uddeler i forretningen.
Annonce

Toftlund: Det er en forandringens tid i SuperBrugsen i Toftlund.

Den hidtidige uddeler Søren Lindholm skal fremover være foreningsuddeler. Ny uddeler bliver 30-årige Jesper Yde.

Forandringen skyldes organisationsændringer i Toftlund Brugsforening. I foreningen arbejder man med en stribe projekter, som Søren Lindholm nu skal bruge mere tid på at køre i mål.

- Jesper bliver en mere synlig uddeler, end jeg selv ville have været, hvis jeg skulle have fortsat i jobbet. Derfor har vi lavet denne ændring. Men jeg vil selvfølgelig stadig have min gang i butikken indimellem og deltage i diverse arrangementer og aktiviteter, siger Søren Lindholm.

Annonce

Etablerer vaskehal

Det første projekt er allerede godt i gang. Brugsforeningen har købt en 10.000 kvadratmeter stor grund ved siden af Brundtlandcentret af Tønder Kommune, og her vil man opføre en OK-vaskehal.

- Vi regner med at stikke spaden i jorden i midten af november, og så skal vaskehallen gerne stå klar til februar eller marts næste år og blive en fin ”indgangsport” til Toftlund. En vaskehal har indgået i vores strategiplan i mange år, og nu bliver den til virkelighed, siger Søren Lindholm.

Annonce

Var uddeler i Gram i fem år

Jobbet som uddeler er ikke nyt for Jesper Yde, der bor i Kolding. Han har siden 2014 haft samme funktion i SuperBrugsen i Gram, som lukkede for en måned siden.

- Jeg tiltrådte med det samme her i Toftlund, så jeg har været i gang hele tiden, siger Jesper Yde.

Det er endnu ikke afklaret, hvad der skal ske SuperBrugsens lokaler i Gram, men det er også et af de projekter, Søren Lindholm arbejder med.

- Der er forskellige forslag fremme, men endnu er der intet konkret. Vi håber selvfølgelig, at der snart kan komme godt gang i lokalerne igen, så hvis man har en god idé til, hvad det kunne være, skal man endelig henvende sig til os, siger Søren Lindholm og Jesper Yde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce