Annonce
Midtsyd

Svæveflyverne er tilbage i luften

Checkstart med klubbens medlemmer. Privafoto

Skrydstrup: Efter en lang vinterpause er svæveflyvepiloterne fra Flyvestationen Skrydstrup Svæveflyveklub tilbage i deres naturlige habitat i luften over Sønderjylland.

Traditionen tro blev flyvesæsonen skudt i gang ved, at der blev trukket lod blandt klubbens medlemmer om, hvem der skulle være årets sæsonåbningspilot, og flyve den første start iført en gammel spitfiredragt med læderhjelm og 'det hele'. Æren tilfaldt i år Rasmus Højlund fra Vojens.

Klubben startede i år sæsonen fra Rødekro flyveplads, da græsbanen på Flyvestationen er under renovering, men klubben forventer at være tilbage i Skrydstrup sidst på måneden.

Annonce

- Det bliver en travl sæson, hvor klubben har piloter der skal deltage i DM, Junior DM, EM i Litauen og distriktskonkurrencer. Derudover afholder klubben sommerlejr på en flyveplads ved Celle i Tyskland, hvor medlemmerne får mulighed flyve i bedre svæveflyveforhold, end man er vant til i Danmark, fortæller klubbens næstformand Peter M. Jensen.

- Sidste år fik klubben mange nye flyveelever, som er meget aktive, og det forventes at størstedelen af dem sendes solo i løbet af foråret, lyder det videre.

Går man og drømmer om at blive pilot, optager klubben lige nu nye elever. Vil man vide mere om svæveflyvning og Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub, kan man besøget klubbens hjemmeside www.oyfss.dk

Annonce
Kultur

Tønder Unge Film Festival 2022

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen holdt fest for hele verden

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen modtager 2.800 kr. af skolemælkslegatet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Indbrudstyve brød ind i kemirum: Slap afsted med tyvekoster for op mod 900.000 kroner

Ugeavisen Haderslev

Familiespejderdag med Vojens Rune Gruppen

Ugeavisen Haderslev

Jesus på Gram Slot

Midtsyd

Per Nielsen spiller sammen med lokalt kor: Gram Sognekors 30 års jubilæum fejres med koncert

Midtsyd

Sofari hos Solbakken Økologi

Ugeavisen Haderslev

Holberg komedie på Teatret Møllen

Midtsyd

Klumme: Den kære ungdom

Ugeavisen Haderslev

Forårskoncert med Vojenskoret

Annonce