Annonce
Midtsyd

Tæt på "BLACKout": Kvickly i Vojens er ved at drukne i pakker

Selvom de ansatte i Kvicklys pakkeafdeling er ved at drukne i pakker, så er det gode (jule)humør stadig intakt. Privatfoto  
Annonce

VOJENS: Nethandlen er kommet for at blive, og især her i juletiden er den smarte fidus med at handle gaver hjemme fra sofaen blevet en god måde for forbrugerne at regulere december-måneds stressbarometer.

Det stik modsatte gør sig imidlertid gældende hos diverse pakkeshops, der er ved at drukne i pakker. Noget tyder nemlig på, at forsendelserne i år ikke kun består af de traditionelle julegavekøb, men også af talrige Cyber Monday-, Black Friday-, Black Days- og Black Week-tilbud samt et i øvrigt generelt øget corona-forbrug.

Annonce

Pakkerekord

En af de lokale pakkehops, som er tæt på "BLACKout", er Kvickly i Vojens, som dagligt tager imod flere containere med pakker fra forskellige pakkefirmaer.

- Vi var forberedt på, at corona-situationen ville øge antallet af pakker, men det her er ny rekord – vi er simpelthen ved at drukne i pakker. Det var vi også sidste og forrige år i en grad, så man ikke havde fantasi til at forestille sig, at det kunne blive endnu mere vildt. Men det kunne det, og jeg må sige, at lige nu er det altså svært at styre og håndtere, siger den lokale varehuschef Torben Dahlgaard, som dog er fortrøstningsfuld.

- Det skal nok lykkes, men en lille bøn til kunderne er at huske at hente pakkerne hurtigst muligt. Det frigør ikke bare plads på hylderne, men gør også logistikken noget nemmere for mit personale. Og i sidste ende betyder det jo også, at det går meget hurtigere med at ekspedere kunderne, så de undgår at stå i kø alt for længe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce