Annonce
Midtsyd

Tøjeksperten: - Vi er her og bliver her

At Tøjeksperten-kæden lukker et antal butikker, kommer ikke til at betyde noget for franchise-butikken i Toftlund. Privatfoto
Tøjeksperten – Toftlund Sport kommer ikke til at blive berørt af Tøjeksperten-kædens omfattende butikslukninger. I denne uge går butikken desuden tilbage til de normale åbningstider.
Annonce

TOFTLUND: Toftlund-borgerne behøver ikke frygte for en butikslukning i byen. Tøjeksperten-kædens lukninger af 20 butikker kommer nemlig med stor sandsynlighed ikke til at betyde noget for den lokale Tøjeksperten med adresse i Østergade 6.

- Det kommer ikke umiddelbart til at berøre os. Vi forventer ingen ændringer, fortæller medindehaver af Tøjeksperten – Toftlund Sport Claus Nielsen, som ikke var længe om at informere sine kunder på Facebook, for at forebygge rygter.

- Der er skrevet og sagt meget om nedlukninger af et antal butikker i Danmark. Dette har intet med vores butikker i Toftlund og Skærbæk at gøre. Vi er franchise, og derfor ikke berørt af dette. Vi er her og bliver her.

Efter at have haft kortere åbningstider som følge af corona-krisen de seneste måneder, går Tøjeksperten nu igen tilbage til at have åben fra klokken 9.30 til 17.30 i hverdagene, og fra klokken 9.30 til 13.00 om lørdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce