Annonce
Midtsyd

Tag familien under armen: Vær med til affaldsindsamling i Vojens

Både børn og voksne kan samle affald, så det er en aktivitet, der egner sig til hele familien. Privatfoto

VOJENS: Et stigende antal bakker op om Danmarks Naturfredningsforening årlige affaldsindsamling i hele landet, hvor tusindvis af frivillige borgere samler affald op fra naturen i deres lokalområde.

- Det er en håndgribelig og overkommelig måde at gøre noget godt for klima og miljø på, siger Karl Posselt, der er formand for Forum Vojens, og han opfordrer alle, der har tid og lyst til at bruge et par timer i den gode sags tjeneste.

Affaldsindsamlingen bakkes op af hundredvis af virksomheder, sportsforeninger, klubber og familier, som rydder op i den lokale natur, og det styrker synligheden, at de fleste gør det på den samme dag.

Annonce

Forum Vojens forbereder indsamlingsruter alt efter, hvor mange børn og voksne, der møder op på dagen.

- For at kunne planlægge bedst muligt, vil vi gerne have, at man tilmelder sig på forhånd, siger Karl Posselt.

- Men det er også helt i orden at møde op uden at være tilmeldt på forhånd. Jo flere indsamlere, desto pænere bliver byen, tilføjer han.

Calle Simonsen er Forum Vojens´ tovholder på indsamlingen, som i Vojens foregår søndag den 18. april. Han glæder sig til at tage imod en flok friske frivillige på årets affaldsindsamling.

- Sidste år blev der indsamlet mange kg. affald i Vojens, og vi er med igen, men håber, det bliver lidt mindre i år. Ideelt set skal vi alle blive bedre til at smide affaldet i skraldespanden eller tage det med hjem, siger Calle.

Det praktiske

Affaldsindsamlingen finder sted fra kl. 10-ca. 12.30. Mødestedet er Aktivitetscentret Povlsbjerg (Glentevej 39 i Vojens, red.). Her bliver der udleveret veste og sække, hvorefter rutefordelingen aftales. Medbring gerne et par arbejdshandsker. Efter et par timer mødes man igen samme sted, for at slutte af med lidt til gane og hals.

Tilmelding eller mere info: Sms til 6130 7040 eller mail til callesimonsen@gmail.com

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce