Annonce
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

"Det ensomme hjerte" opføres af Teatret Møllen, som besøger Toftlund mandag den 2. november. Pressefoto
Annonce

Toftlund: Mandag den 2. november kan man se forestillingen ”Det ensomme hjerte” i Musik og Teaterhuset i Toftlund. Den er baseret på Tom Buk-Swientys anmelderroste bog af samme navn.

Da Katharina og Thomas i år 2000 rydder op i deres forældres dødsbo, gør de en overvældende opdagelse. Deres far, den dansk-tyske Hans Horn, havde gennem både ord og akvareller efterladt dem en gribende livshistorie. En fortælling om en verden i gradvis, men markant forandring, om nazificering, om krig og om den uundgåelige indkaldelse til Wehrmacht.

Hans Horn, der voksede op i både Sønderjylland og Tyskland, var en intelligent mand med en kunstnerisk sjæl, og han var en begavet cellist. Horn var hverken den altopofrende helt eller den kyniske soldat, men et helt almindeligt menneske fanget i en ufattelig verden af kaos og død.

Teatret Møllens Ole Sørensen, Ane Hovby og Thomas Jacob C. Rønne lægger stemme og krop til Horn og hans børn samt til de mange skæbner, han mødte. Desuden medvirker en klassisk strygekvartet, som leverer forestillingens musikalske univers.

Alle Covid-19 anvisninger følges i forbindelse med forestillingen, der varer 90 minutter uden pause.

Midtlandets Musik- og Teaterforening er arrangør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce