Annonce
Midtsyd

Tidlig julegave til Bevtoft-borgerne: Ny købmand er trukket i arbejdstøjet

Stig Bay er ny købmand i Bevtoft. Foto: Mette Henriksen
Stig Bay fra Jejsing overtager pr. 1. januar roret i Min Købmand i Bevtoft. Han er en erfaren mand indenfor området og glæder sig til de nye udfordringer.
Annonce

BEVTOFT: I weekenden tikkede der gode nyheder ind via Bevtoft-købmandens Facebook-side.

En ny købmand er nemlig fundet som afløser for Anja Schmidt, der efter tre et halvt år på posten var bukket under for det store arbejdspres, som hun fortalte til avisen i begyndelsen af december.

Og den nye mand bag disken, Stig Bay fra Jejsing ved Tønder, er allerede trukket i arbejdstøjet.

- Jeg havde min første arbejdsdag fredag og har således allerede fået hilst på en masse kunder – glade og søde mennesker, som jeg glæder mig til at være købmand for, fortæller Stig Bay, der efter en kort indkørselsperiode med den nuværende købmand officielt kan kalde sig byens nye købmand pr. 1. januar.

Stig Bay beskriver sig selv som en meget passioneret person, der brænder for det lokale.

- Jeg synes, det er vigtigt, at vi bevarer de små købmand i landsbyerne, så gamle fru Jensen ikke skal foretage en hel dagsrejse for at handle dagligvarer. Købmanden er jo også et samlingssted for folk i de små byer, og jeg vil arbejde hårdt for, at det stadig bliver sådan her i Bevtoft.

Annonce

Renbæk afskrækker ikke

En lang arbejdsuge, som også indebærer en ugentlig levering på 400 kasser med dagligvarer og andre livsfornødenheder til de indsatte i Renbæk Fængsel - en opgave, som fik den tidligere købmand til at bukke under - afskrækker ikke Stig Bay.

- Jeg er vant til at arbejde i faget, og en storkunde som dette afskrækker mig ikke. Der er fundet en løsning på problemet sammen med bestyrelsen, som blandt andet går ud på, at der kommer en anden struktur på den måde, vi pakker kasserne på. Vi bliver ikke flere i butikken, men jeg er sikker på, at det er noget, som vi også når, uddyber den kommende købmand.


Jeg er vant til at arbejde i faget, og en storkunde som dette afskrækker mig ikke. Der er fundet en løsning på problemet sammen med bestyrelsen, som blandt andet går ud på, at kommer en anden struktur på den måde vi pakker kasserne på.

Stig Bay, ny købmand i Bevtoft


I sine 37 år på arbejdsmarkedet har Stig Bay samlet mange erfaringer inden for detailhandlen.

- Jeg er udlært kommis i 1988 og har efterfølgende blandt andet været salgskonsulent og afdelingschef i flere Kvickly' er. Ud over det har jeg været butikschef i 7/Eleven, selvstændig købmand samt uddeler i en Dagli´Brugs. Senest har jeg arbejdet som butikschef i Fakta i seks år.

Privat bor Stig Bay i Jejsing med sin kæreste Ann. Har en udeboende datter på 17 år og en bonussøn på 22 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce