Annonce
Midtsyd

Tina fra Butik Amalie: - Vi er fuldstændig overvældet over opbakningen

Tina Kristensen (th.) brugte en stor del af mandagen på at aflevere dejlige chokoladegaver til områdets ældre og plejepersonalet. Privatfoto
Butiksindehaver Tina Kristensen har sendt en masse lækker chokolade videre til områdets ældre og hjemmeplejen. Det skete med hjælp fra byens borgere.
Annonce

Toftlund: - Vi er stødt på en genial og fantastisk ny idé her på Facebook. For som de andre, der har taget dette initiativ, står vi også med en del chokolade, især påskechokolade, som vi på ingen mulig måde kan nå hverken at sælge eller spise selv.

Sådan skrev Tina Kristensen fra butik Amalie i Toftlund på Facebook i sidste uge. Håbet var, at de lokale ville donere et lille beløb hver især, så der kunne sendes chokolade til de ældre på områdets plejecentre. Og hun blev i den grad hørt, fortæller hun mandag.

- Tusind tak for jeres opbakning til initiativet. Det lykkedes os at komme op på 12.166 kroner i alt. Vi er fuldstændig overvældet over opbakningen. Vi har i dag været rundt og aflevere kurvene. Det blev til en kurv til hver afdeling på Plejecenter Toftegården. Og da beløbet blev højere end vi på nogen måde havde forestillet os inden, valgte vi desuden at aflevere en lækker stor kurv hos både Hjemmeplejen i Toftlund og Agerskov Friplejehjem Møllevangen. Tak til alle jer der har doneret. Vi er nu sikre på at beboerne de forskellige steder har lidt lækkert at hygge sig med i påsken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Midtsyd

Gaming: I Fole er de vilde med eSport

Midtsyd

Gram: Rema 1000 åbner torsdag

Midtsyd

Julen synges ind på Gram Slot

Midtsyd

Gram: 50 mindedes de faldne i krigen

Midtsyd

Klumme: Cirkus er rejst

Annonce