Annonce
Midtsyd

Tirslund Krolf har fået en verdensmester

Børge Hansen fra Tirslund Krolfklub kan kalde sig verdensmester efter krolfstævnet i Bøgeskov. Privatfoto

Børge Hansen fra klubben nåede helt til tops ved et stævne i Bøgeskov. 335 spillere deltog.

Annonce

Krolf: Børge Hansen fra Tirslund Krolf fortryder formentlig ikke, at han havde tilmeldt sig et VM-stævne i Bøgeskov ved Fredericia forleden. Han klarede sig nemlig så godt, at han efterfølgende kunne kalde sig verdensmester.

I alt 14 spillere fra klubben i Tirslund deltog ved stævnet, hvortil i alt 335 spillere havde tilmeldt sig. Dagen begyndte med fint vejr, men fra sidst på formiddagen til midt på eftermiddagen kæmpede krolfspillerne under svære vilkår i højt og regnvådt græs.

Efter de indledende runder viste det sig, at Tirslund fik Bent Sørensen, Børge Hansen og Jes Jessen med i semifinalerne, som havde deltagelse af de 36 spillere, der havde opnået flest point. Børge Hansen og Bent Sørensen endte i samme gruppe, hvor førstnævnte vandt. Da Jes Jessen samtidig vandt den gruppe, han spillede i, var to af de seks finaledeltagere fra Tirslund Krolf.

Annonce

Nu gælder det turneringen

I finalen gik Børge Hansen den bedste runde og blev dermed kåret som verdensmester og vinder af den sponsorerede rejse til Sydtyskland. Jes Jessen blev nummer seks og dermed sidst i finalen.

Nu kan spillerne se frem til turneringskrolfen, der indledes efter sommerferien. Et par af holdene ligger pænt placeret i toppen af tabellerne. Den 26. august skal der spilles kvartfinale i pokalturneringen, og 16. september går det løs med kommunemesterskaberne for Tønder Kommune. Mesterskaberne finder sted i Skærbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce