Annonce
Midtsyd

To smittet med corona: 24 hjemsendt fra børnehave i Toftlund

To medarbejdere er smittet med coronavirus i Børnegården i Toftlund. Dermed spreder smitten sig i Tønder Kommune. Her er det sundhedspersonale, der er i færd med at teste på Tønder Handelsgymnasium forleden.  Foto: André Thorup
Annonce

Toftlund: Coronasmitten har efterhånden godt fat i Tønder Kommune, og tirsdag blev det konstateret, at to medarbejdere i Børnegården i Toftlund er smittet med corona-virus.

Det betyder, at 22 af børnehavens 44 børn nu er hjemsendt, ligesom det er tilfældet med to af børnehavens øvrige medarbejdere.

- Det er fordi, de bliver karakteriseret som nærkontakter. Grunden til, at det kun er en del af børnene, der bliver hjemsendt er, at resten har opholdt sig på en anden stue, forklarer Jan Præstholm fra Tønder Kommune.

De 22 børn og de to hjemsendte medarbejdere skal som udgangspunkt være hjemme i syv dage. Men kan de få taget en test, og fremvise et negativt resultat, så kan de møde op i børnehaven igen, selvom der ikke er gået syv dage.

- Hvis de får en negativ test, så må de møde op igen. I så fald skal de dog testes en ekstra gang, men må altså godt være i børnehaven, siger Jan Præstholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce