Annonce
Midtsyd

TOFTLUND: Advokatkontor flytter til Rødding

Advokatfirmaet Hede & Tychsens kontor bliver lagt sammen med Rødding-afdelingen, og firmaet får derfor fremover adresse og kontor på Torvet i Rødding.

Annonce

Advokatfirmaet Hede & Tychsen har længe haft adresse på Vestergade 3 i Toftlund, men nu oplyser advokat Thomas Hede Sørensen, at kontoret bliver lagt sammen med afdelingen i Rødding, og at advokatfirmaet fremover alene får adresse og kontor på Torvet 9 i Rødding.

- Beslutningen er truffet, efter at advokat Alexander Tychsen desværre døde i 2014, og samtidig hænger driften af to kontorer i to forskellige byer logistisk og administrativt ikke sammen for en advokat. Så længe jeg er ene om firmaet, er det svært at få tiden og det administrative til at hænge sammen, og det er uholdbart i længden at skulle pendle mellem de to kontorer, siger Thomas Hede Sørensen.

Sammenlægning sker fra 2. maj

- Desuden er vore lokaler i Toftlund ældre og slidte, og rigtig mange sager og meget af kommunikationen sker via nettet og telefonen, så en fysisk sammenlægning af de to kontorer er det eneste, der giver mening, så længe jeg er ene om det. Vi har mange trofaste og loyale klienter, og i de sager, der kræver et fysisk møde, er det forhåbentlig ikke 20 kilometers kørsel, der gør en forskel, så vi vil stadig virke i hele lokalområdet og betjene alle former for sagstyper, tilføjer Thomas Hede Sørensen.

Advokatkontoret holder desuden jævnligt møder hos erhvervsdrivende og private, så Thomas Hede Sørensen vil fortsat være at finde i bybilledet.

Sammenlægningen af de to kontorer sker med virkning fra den 2. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce