Annonce
Midtsyd

Toftlund får ny begravelsesforretning

Bjarne Christensen (til venstre) og Henrik Kristensen åbner fredag den 7. juni HB Begravelse i Toftlund. Privatfoto
Henrik Kristensen og Bjarne Christensen åbner HB-Begravelse på Østergade i Toftlund fredag den 7. juni. Det er den fjerde afdeling af forretningen.
Annonce

Toftlund: Bedemændene Henrik Kristensen og Bjarne Christensen åbner fredag den 7. juni en ny afdeling af bedemandsforretningen HB-Begravelse i Toftlund.

Den får til huse i nyindrettede lokaler på adressen Østergade 2. Dermed etablerer de to bedemænd deres fjerde afdeling af forretningen, idet de i forvejen driver HB-Begravelse i Esbjerg, Oksbøl og Arnum. Sidstnævnte afdeling åbnede i oktober sidste år.

Bjarne Christensen, der i mange år har arbejdet hos Falck – blandt andet i Toftlund - og Henrik Kristensen fortæller, at de begge er meget optaget af at tilbyde en professionel, individuelt tilpasset hjælp og service, så pårørende til en afdød får netop den afsked, de ønsker med deres kære.

- Mange pårørende kan opleve tiden omkring og efter et dødsfald som meget kaotisk og overvældende, og vi vil tage os af alle de praktiske ting, som de pårørende måtte ønske hjælp til. Vi ønsker med andre ord at hjælpe mennesker dér, hvor der er behov for det, siger de to bedemænd.

Bjarne Christensen og Henrik Kristensen markerer åbningen af den nye begravelsesforretning med et receptionsarrangement på åbningsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce