Annonce
Midtsyd

Toftlund Fodterapi flytter nu til større lokaler

- Vi får væsentlig mere plads i vores nye lokaler, siger statsautoriseret fodterapeut Betina Nygaard (til højre) med henvisning til, at Toftlund Fodterapi nu flytter fra Danavej 15 til Danavej 17 i Toftlund. Her får hun selskab af Nanna Bidstrup, der ligeledes er statsautoriseret fodteapeut. Privatfoto
Arealet bliver mere end fordoblet, når Toftlund Fodterapi flytter i nye lokaler. Klinikken vil dog fortsat have til huse på Danavej. Samtidig tiltræder statsautoriseret fodterapeut Nanna Bidstrup i klinikken.
Annonce

Toftlund: - Man kan ikke sige, at vi flytter særlig langt, men vi får til gengæld meget mere plads.

Statsautoriseret fodterapeut Betina Nygaard henviser til, at Toftlund Fodterapi nu skifter adresse. Hidtil har klinikken haft til huse i sundhedshuset på Danavej 15 i Toftlund, men nu skifter man adresse til Danavej 17, hvor der tidligere var retsbygning.

- Vi får faktisk mere end dobbelt så meget plads som før - helt præcist får vi 88 kvadratmeter, hvor vi tidligere havde 40. De nye lokaliteter rummer blandt andet to behandlerrum, sterilisationsrum og eget bad og toilet, og vi glæder os virkelig til at komme i gang i de nye omgivelser, siger Betina Nygaard, der blev færdiguddannet som statsautoriseret fodterapeut i begyndelsen af 2013.

Annonce

Nanna er ny på klinikken

Flytningen er ikke den eneste nyhed i klinikken. For Betina Nygaard får fremover også selskab af statsautoriseret fodterapeut Nanna Bidstrup. Hun er 31 år, bor i Kolding og har senest været ansat på en fodklinik i Fredericia.


- Man kan ikke sige, at vi flytter særlig langt, men vi får til gengæld meget mere plads.

Betina Nygaard, statsautoriseret fodterapeut


De to fodterapeuter har i den seneste tid været i fuld gang med at flytte fra de gamle lokaler og til de nye, og mandag den 13. juli kan de definitivt tage den ”nye” klinik i brug.

- Men vi vil gerne vise de nye lokaler frem inden da. Vi markerer nemlig flytningen og Nannas tiltrædelse med et åbent hus-arrangement, der foregår lørdag den 11. juli. Alle fødder er velkomne, så man skal bare tage familie og venner med, lyder det med et smil fra Betina Nygaard, mens der endnu er fuld gang i flytningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce