Annonce
Midtsyd

Toftlund: Inge siger farvel – Line siger goddag

Dagen før juleaften tiltræder Line Bonde som butikschef hos Imerco i Toftlund. Hun afløser Inge Sommerlund, der nu går på efterløn. Foto: Thomas Holl
23-årige Line Bonde bliver ny butikschef hos Imerco i Toftlund. Hun afløser Inge Sommerlund, der går på efterløn efter 15 år i forretningen.
Annonce

Toftlund: Efter 15 år takker Inge Sommerlund, 63, af som ansat hos Imerco på Søndergade i Toftlund.

De seneste næsten seks år har hun været butikschef, men nu går hun på efterløn.

- Det bliver bestemt vemodigt, men omvendt får jeg nu masser af tid til både mand, børn og vores 10 børnebørn. Og så glæder jeg mig til at kunne bruge mere tid på vores have og på at beskæftige mig med håndarbejde, siger Inge Sommerlund, der bor i Agerskov.

Per 23. december afløses hun af 23-årige Line Bonde, der er helt ny i butikken i Toftlund, men som alligevel kender butikskæden ganske godt.

- For to år siden blev jeg udlært salgsassistent med speciale i glas, porcelæn og gaveartikler hos Imerco i Vejen, og siden har jeg også været hos kædens forretninger i Rødding og Skærbæk, fortæller Line Bonde.


En gang imellem er det vigtigt at opdatere forretningen, og derfor vil vi også lave en mindre rokade i butikslokalet

Line Bonde, Imerco, Toftlund


Annonce

De lokale bakker op

Den kommende butikschef, der bor i Sønder Hygum, fortæller, at det ikke er den eneste forandring i butikken i Toftlund.

- Vi vil lave en rokade i butikslokalet og på den måde også opdatere sortimentet, siger Line Bonde.

I en tid, hvor Covid-19 igen for alvor har gjort sit indtog i Danmark, og hvor mange brancher derfor er under pres, kan Line Bonde og Inge Sommerlund glæde sig over, at kunderne har bakket trofast op.

- De lokale har virkelig være flinke til at støtte os ved at handle lokalt. Vi har haft travlt i hele november måned og også her i december. Vi tror, at mange undgår de store indkøbscentre, hvor der kan være rigtig mange mennesker samlet, og de er generelt også gode til at holde afstand og til at spritte af. Indimellem kan det dog glippe med mundbindet, men så må vi lige gøre dem opmærksom på det, lyder det med et smil fra de to Imerco-ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce