Annonce
Midtsyd

TOFTLUND: Ny strøm på elfirmaet

El-installatør Jørgen Nielsen (tv) har solgt sin virksomhed i Toftlund til Blue-Tech A/S, der ejes af Carsten A. Christensen og Allan Krogh. Carsten A. Christensen var i Toftlund, blandt andet for at følge klargøringen af de nye lokaler på Fynsgade 2 A i Toftlund.

El-installatør Jørgen Nielsen, Toftlund, har solgt sin virksomhed til Blue-Tech A/S, der er hjemmehørende i Bramming.

Annonce

- Hvis der ligger en skruetrækker og en kuglepen, så tager jeg skruetrækkeren, siger el-installatør Jørgen Nielsen med et stort smil.

Og valget af skruetrækkeren er netop grunden til, at Jørgen Nielsen har valgt at sælge sin virksomhed Aut. El-installatør Jørgen Nielsen ApS i Toftlund.

For et par år siden overtog han Lindstrøm El i Haderslev, og han håbede derved, at der ville blive mere tid til at "komme i marken".

- Der er nu så mange administrative opgaver inden for vort fag, at jeg er nødt til at være meget på kontoret, selvom jeg hellere vil være ude hos kunderne. Derfor har jeg valgt at sælge til de helt rigtige, nemlig Carsten A. Christensen og Allan Krogh, der sammen driver Blue-Tech A/S. Allan og jeg kender hinanden fra el-installatørskolen, og vi har af og til snakket med hinanden og hjulpet hinanden. Vores kemi passer fint, så jeg er rigtig glad for, at Carsten og Allan har valgt at overtage mit firma, siger Jørgen Nielsen.

Han fortsætter som afdelingsleder i Toftlund-afdelingen, Lars Lindstrøm som serviceleder, og alle andre medarbejdere i virksomheden fortsætter. Administrationen kommer til at ligge i hovedadministrationen i Bramming.

- Kunderne vil ikke komme til at mærke nogen forskel. Vi vil stadig servicere vore kunder på bedste måde, lover han.

Godt match

Carsten A. Christensen er også glad for handelen.

- Vi vil gerne ekspandere, men det skal være en kontrolleret ekspansion. Jørgens firma matcher godt med vores, for vi har begge mange serviceopgaver. Vi har dog overvejende arbejdet meget inden for industri og erhverv, mens Jørgen Nielsen overvejende har landbrug og private, så her kan vi supplere hinanden på en god måde. Vi udvider vore kompetencer i begge virksomheder, så det er fint, siger han.

Den nye virksomhed får domicil på Fynsgade 2 i Toftlund, hvor lokalerne er ved at blive klargjort i øjeblikket.

Allan Krogh, den ene ejer af Blue-Tech A/S vil gerne "i marken" og arbejde med strøm.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce