Annonce
Midtsyd

Toftlund Pensionistforening: - Vi lukker ikke

Det har været svært at finde nye emner til bestyrelsen i Toftlund Pensionistforening, og foreningen har derfor været truet af lukning. Men nu har man valgt at fortsætte, fortæller de tre bestyrelsesmedlemmer Verner Backmann (til venstre), Tove Fyhn og Arne Attermann. Arkivfoto: Thomas Holl
Det har været svært at finde nye emner til bestyrelsen for Toftlund Pensionistforening, som derfor har risikeret at måtte lukke. Men nu har man valgt at fortsætte.
Annonce

Toftlund: Der var spirende bekymring at spore i Toftlund Pensionistforenings bestyrelse for et halvt års tid siden.

Man havde således problemer med at finde folk, der ville stille op til forårets generalforsamling. En rundspørge blandt medlemmerne gav ikke noget resultat, og derfor havde bestyrelsesmedlemmerne faktisk indstillet sig på at lukke foreningen på en ekstraordinær generalforsamling.

Så galt gik det ikke. Toftlund Pensionistforening består stadig, fortæller bestyrelsesmedlemmerne Tove Fyhn, Verner Backmann og Arne Attermann, der er formand.

- Vi møder ofte folk i lokalområdet, der spørger, om vi har lukket foreningen. Det har vi ikke. Vi har valgt at køre videre, siger de.

På grund af coronakrisen måtte bestyrelsen aflyse forårets generalforsamling. Den er i stedet udsat til den 16. marts næste år. Her vil bestyrelsen foreslå to vedtægtsændringer. Den ene er, at bestyrelsen fremover kommer til at bestå af fem medlemmer og en suppleant. I dag er antallet henholdsvis syv og to.


Vi møder ofte folk i lokalområdet, der spørger, om vi har lukket foreningen. Det har vi ikke. Vi har valgt at køre videre.

Bestyrelsen, Toftlund Pensionistforening


Annonce

Sæsonprogrammet er klart

- Vi er fem bestyrelsesmedlemmer, der fortsætter, og mangler dermed kun en suppleant, så vi er fortrøstningsfulde, siger Arne Attermann.

Bestyrelsen foreslår desuden, at foreningen skifter navn til Toftlund Seniorer.

- Vi synes, at det lyder lidt mere friskt end Toftlund Pensionistforening, siger de tre bestyrelsesmedlemmer.

Pensionistforeningen har som regel 12 arrangementer pr. sæson, og programmet for det kommende år er netop blevet klart. Her vil man blandt andet kunne komme til adventsmøde med Gerda Melchiorsen, der er tidligere sognepræst i Toftlund, Tirslund og Arrild, fællesspisning og julebanko.

Stort set samtlige arrangementer foregår i Æ Træfpunkt på Jyllandsgade, og de er som udgangspunkt åbne for alle.

Toftlund Pensionistforening blev stiftet i 1943.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce