Annonce
Midtsyd

Trampoliner eller naturskole: 50.000 kroner på højkant

Der er mange, der gerne vil have en bid af kagen, når borgerforeningerne igen kan søge midler fra den såkaldte borgerprojekteringspulje. Og mon ikke områdets børn stemmer på en ny naturskole? Arkivfoto
Møde om borgerprojekteringspulje i Multihuset onsdag den 23. oktober.
Annonce

Simmersted/Maugstrup: Der er mange, der gerne vil have en bid af kagen, når borgerforeningerne igen kan søge midler fra den såkaldte borgerprojekteringspulje i Haderslev Kommune.

Onsdag den 23. oktober kl. 19 i Multihuset kan du være med til at afgøre om de 50.000 kroner, der er til fordeling, skal bruges til trampoliner, naturskole, musik til revyen, årstidspynt til Multihuset, ribber til hallen, genforeningskalender, legepladsrenovering i Maugstrup eller noget helt andet.

Borgerbudgettering betyder kort fortalt, at nogle offentlige midler afsættes til lokale borgere, der kan bruge dem efter eget ønske. Betingelsen er, at projekterne skal komme så mange til gode som muligt. Borgerforeningerne rundt om i kommunen hver får 50.000 kroner.

Simfit24syv i Simmersted er klar til tage en stor bid af puljen. De vil nemlig gerne fylde salen med trampoliner og gøre det sjovt at få sved på panden, mens Vibeke Rosenkilde drømmer om at starte en Naturskole på Østerskovvej til glæde for børn i området.

Der serveres kaffe og kage i Multihuset, og tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce