Annonce
Midtsyd

Trods corona: Musikere hyldede Shu-bi-dua i Gram

De godt 30 publikummer klappede og sang med ved Spil Dansk-koncerten i Gram. Privatfoto
Shu-bi-dua blev hyldet, da bandet SoupSteak&Ice spillede dansk i fritidscentret forleden. Planen er gentage arrangementet til næste år.
Annonce

Gram: ”Hvalborg”, ”Stærk tobak”, ”Folkevognen” – og såmænd også ”Sexchikane”.

Alle de store Shu-bi-dua-hits var med på sætlisten, da bandet SoupSteak&Ice forleden gav koncert i Gram Fritidscenter. Det skete i forbindelse med årets udgave af Spil Dansk Ugen, som Foreningen Spil Dansk arrangerer, og som bød på masser af koncerter landet over med dansk musik på programmet.

I år måtte en del af arrangementerne dog tilpasses for at kunne gennemføres og leve op til regeringens corona-restriktioner, og det var også tilfældet ved koncerten i fritidscentret.

SoupSteak&Ice havde arrangeret hyldestkoncerten til Shu-bi-dua sammen med fritidscentret. På grund af restriktionerne var der kun et begrænset antal pladser i centret, og de godt 30 publikummer måtte sidde med to meters afstand.

- Heldigvis blev det en festlig aften, hvor publikum sang med på hitsene, og tanken er at gentage succesen til næste år – og gerne med spisning, siger Lasse Sørensen, der er sanger og keyboardspiller i SoupSteak&Ice og til daglig organist i Gram og Fole kirker.

Indtægterne fra koncerten forleden går til at støtte projektet om at etablere en ny højskole i Gram.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce