Annonce
Midtsyd

Trods corona: Også julekonkurrence hos ABC i år

I år er det femte gang, at ABC Lavpris' julekonkurrence finder sted. Her ses butikschef Brian Hansen (til venstre) sammen med sidste års vindere. Arkivfoto: Thomas Holl
Også i år kan man deltage i ABC Lavpris' traditionsrige julekonkurrence i Gram. Men det bliver på en anden måde end sædvanligt.
Annonce

Gram: Lillejuleaften plejer der at være op mod et par tusinde mennesker på parkeringspladsen ved dagligvareforretningen ABC Lavpris i Gram.

For det er altid dagen før juleaften, at vinderne i butikkens traditionsrige julekonkurrence bliver udtrukket, og man skal være til stede og give sig til kende, hvis ens navn bliver råbt op.

- Julekonkurrencen finder også sted i år, men det bliver på en lidt anden måde, end det plejer. For på grund af coronaen kan vi naturligvis have ikke så mange mennesker ude foran forretningen, siger butikschef Brian Hansen.

Annonce

Præmier for 10.000 kroner

Fra og med den 1. og til og med den 23. december vil man kunne aflevere sin bon’er i en kasse i forretningen. Lillejuleaften klokken 19 trækker personalet så fem vindere. Førstepræmien er et gavekort på 5000 kroner, andenpræmien er et gavekort på 2000 kroner, og så er der tre gavekort á 1000 kroner.

- Alle gavekort gælder naturligvis til butikken, og man skal huske at skrive navn og adresse på sine bon'er. Den 24. december klokken 8.00 hænger vi så vindernavnene op på en tavle her i butikken, og så kan man komme og se, om man er en af de heldige. Præmierne skal afhentes i vores åbningstid enten den 24. eller 25. december eller den 26. december inden klokken 14. Det er vigtigt, at man tager legitimation med, siger Brian Hansen.

Han tilføjer, at hvis præmierne ikke bliver afhentet inden den 26. december klokken 14, trækker personalet nye vindere dagen efter.

Sidste år havde ABC besøg af julemanden i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Ham må børnene undvære i år. Arkivfoto: Thomas Holl

Den lidt anderledes måde at holde julekonkurrencen på betyder også, at ABC i år ikke får besøg af julemanden, og der bliver heller ikke lejlighed til at nyde en fransk hotdog fra pølsevognen, som det ellers er blevet en tradition den 23. december.

Annonce

Tilbygning snart færdig

Brian Hansen fortæller i øvrigt, at butikkens kommende tilbygning ved indgangspartiet skal stå færdig sidst i uge 50. Tilbygningen er 140 kvadratmeter stor og skal sikre, at ABCs gadevarer fremover kommer til at stå overdækket.

Til gengæld er det mere usikkert, om forretningens 27 nye parkeringspladser kan være færdige inden jul, som det egentlig er planen.

- Den megen regn har vanskeliggjort arbejdet lidt, så det kan godt være, at de nye pladser først kan tages i brug kort ind i det nye år, siger butikschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce