Annonce
Midtsyd

Julen synges ind på Gram Slot

Anne Linnet giver julekoncert på Gram Slot torsdag den 17. december. Pressefoto
Gram Slots traditionsrige julemarked er aflyst på grund af corona-situationen. Til gengæld byder slottet på flere julekoncerter i løbet af december måned.
Annonce

Gram: Som så mange andre har også Gram Slot måttet tage konsekvensen af corona-situationen.

Tidligere på efteråret valgte man at aflyse de traditionsrige julemarkeder, som hvert år siden 2010 har tiltrukket mange udstillere og gæster.

- Vi havde håbet, at vi kunne gennemføre de hyggelige dage med et mindre set-up end normalt, men da de sidste stramninger omkring coronahåndteringen blev en realitet, kunne vi godt se, at det ville være en umulighed at holde noget julemarked. Det skal nu ikke afholde os fra at pynte op til jul og dermed skabe julestemning for alle de mange mennesker, der dagligt kører forbi Gram Slot. Så vi vil som altid hænge julestjerner i slottets vinduer og har sat 40 juletræer med lys i rundt omkring på slottets område, siger Sanne Brodersen fra Gram Slot.

Julestemning bliver der også, når Gram Slot inviterer til julekoncerter med en stribe kendte kunstnere. De foregår alle i Den Holstenske Lade.

Traditionen tro lægger sangeren Jesper Lundgaard vejen forbi. Det sker fredag den 11. december, og med sig på scenen har han sit erfarne firemandsjuleorkester og kor ledet af kapelmesteren Edi Premate. Gæstesolist er sangerinden Jeanette Bonde, der tilfører koncerten et drys af gospel og pop.

- Vi er meget glade for, at Jesper Lundgaard vender tilbage. Han har givet nogle fantastiske og stemningsfyldte koncerter hos os, så vi betragter efterhånden hans besøg som en fast del af juletraditionerne på Gram Slot, siger Sanne Brodersen.

Annonce

Juleklassikere og anekdoter

Anne Linnet giver også julekoncerter i år. Torsdag den 17. december kommer hun til Gram, hvor hun vil præsentere en række af julens melodier – både klassiske og hendes egne julesange.

Derudover vil publikum også kunne høre nogle af de største sange fra Anne Linnets mangeårige musikalske virke.

Dagen efter – fredag den 18. december – kommer Julie Berthelsen til det sønderjyske. Siden 2018 har hun optrådt med sin Nordstjerne-julekoncert rundt i Danmark, og i Gram, som hun besøger for første gang, vil hun byde på velkendte juleklassikere og personlige anekdoter sammen med sit orkester og sine korsangere.

Sanne Brodersen glæder sig over, at Gram Slot kan holde julekoncerter på trods af corona-restriktioner.

- Den Holstenske Lade er så stor, at vi kan afvikle alle koncerterne på helt forsvarlig vis. Det betyder meget for os og de arrangører, som holder koncerterne, at vi ved, at alle gæster kan føle sig trygge ved at gå til julekoncert hos os. Julekoncerter er jo en vigtig del af julen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce