Annonce
Midtsyd

Ud i den friske luft: Ann har startet sit eget gå-fælleskab

Ann Boye-Hansens nye gå-fællesskab, GangiGram, henvender sig til alle, der kan lide at gå ture og få frisk luft. Privatfoto
Gang er en sund måde at være aktiv på. Det mener Ann Boye-Hansen fra Gram, som derfor har etableret sit eget gå-fællesskab, GangiGram. Alle er velkomne til at deltage.
Annonce

Gram: En halv snes mennesker mødte op, da Ann Boye-Hansen fra Gram forleden inviterede alle interesserede med på en gåtur rundt i sin hjemby.

Det skete som led i det gå-fællesskab, hun netop har lanceret under navnet GangiGram. Det henvender sig til alle, der godt kan lide at gå ture og få frisk luft, og turen i torsdags var den første.

- Jeg sagde fra starten, at hvis der bare kom én, så jeg ikke skulle gå selv, ville jeg være glad. Hvis der kom op til fem, var det rigtig fint, for så havde det lønnet sig at gå rundt og sætte plakater op om fællesskabet. Og hvis der kom mellem fem og 10, ville det være fantastisk. Så det synes jeg jo så, det er, fortæller Ann Boye-Hansen.

Hun har altid været begejstret for at gå ture, og idéen til det nye gå-fællesskab i Gram fik hun efter at have været med på nogle gåture i Vejen-området. Vejen Kommune har sammen med DGI Sønderjylland & Sydvest besluttet at medvirke til at gøre danskerne mere aktive.

Det sker som led i en partnerskabsaftale mellem Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI. Den har navnet Bevæg dig for livet, og målsætningen er, at Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025.

En halv snes mennesker mødte op, da Ann Boye-hansen forleden inviterede på en gåtur rundt i sin hjemby. Starten gik fra Gram Fritidscenter
Annonce

Gåture to gange om ugen

Med etableringen af fællesskabet i Gram er Ann Boye-Hansen blevet såkaldt gå-vært inden for Bevæg dig for livet.

- Jeg deltog i fire arrangementer i Vejen Kommune, og jeg blev så begejstret for konceptet, at jeg besluttede at starte mit eget gå-fællesskab. Planen er fremover at gå to gange om ugen - tirsdag først på aftenen og torsdag sidst på formiddagen og hver gang i en times tid. Vi mødes ved Gram Fritidscenter, som i øvrigt også stiller parkeringspladser og toiletforhold til rådighed for os, siger Ann Boye-Hansen.

Hun understreger, at alle er velkomne til at gå med.

- Men pas på - sådan en gåtur i frisk luft kan være ret vanedannende, tilføjer hun med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce