Annonce
Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Gå-fællesskabet Gang i Gram øger i den kommende tid aktiviteterne og går aftenture fire gange om ugen. Man mødes som altid ved Gram Fritidscenter. Privatfoto
Gå-fællesskabet Gang i Gram øger aktiviteterne og går aftenture fire gange om ugen i de kommende måneder.
Annonce

Gram: Også i de kommende måneder bliver der lejlighed til at tage med på gåtur i Gram sammen med Gå-fællesskabet Gang i Gram.

Fællesskabet blev lanceret i februar af Ann Boye-Hansen, der bor i byen, og hun har siden da inviteret alle interesserede med på to ugentlige gåture i byen. I marts og et par måneder frem måtte hun på grund af corona-epidemien aflyse gåturene, men for halvanden måned siden kom der gang i tingene igen.

Hidtil har deltagerne mødtes tirsdag aften og torsdag formiddag ved Gram Fritidscenter, men det ændres der nu på.

- Vi har talt sammen i gå-fællesskabet og er enige om, at vi i juli, august og september forsøger os med at gå aftentur mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 19. Vi mødes fortsat ved den gamle hovedindgang ved Gram Fritidscenter, og længden på turene vil også stadig være en time, siger Ann Boye-Hansen.


Det burde være muligt for de fleste at være med, både børn og voksne og måske også familiens hund, som dog altid skal være i snor.

Ann Boye-Hansen, Gå-fællesskabet Gang i Gram


Annonce

Holder afstand

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne til at gå med.

- Det burde være muligt for de fleste at være med, både børn og voksne og måske også familiens hund, som dog altid skal være i snor. Skulle der være nogen med småbørn i klap- eller barnevogn, så tilrettelægger vi gerne turen, så de også kan gå med. Men her i sommermånederne går vi ofte på stierne i og omkring Gram, så det er ikke bare fortov og vej, vi går på, siger Ann Boye-Hansen og tilføjer, at man sørger for at holde en vis afstand på gåturene.

Man kan læse mere på gå-fællesskabets Facebook-side, men det er ikke nødvendigt at melde sig til eller melde afbud.

- Man møder bare op de dage, man kan, uanset om det er en eller to gange om ugen - eller måske alle fire aftener, siger Ann Boye-Hansen.

Gå-fællesskabet i Gram er en del af partnerskabsaftalen ”Bevæg dig for livet”. Den er etableret i et samarbejde mellem Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI, og målsætningen er, at Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce