Annonce
Midtsyd

Udlejningen af 55 feriehuse i Arrild Ferieby overtages af Sol og Strand Feriehusudlejning

Britta og Kaj Mamsen overdrager til nytår ansvaret for udlejningen af 55 private feriehuse i Arrild Ferieby til Sol og Strand Feriehusudlejning. Arkivfoto
Efter 20 år i feriehusbranchen overlader Britta og Kaj Mamsen feriebyens center til Sol og Strands regionschef Jimmi Nielsen, der har været en nær samarbejdspartner i mange år.

Arrild/Tønder: Sol og Strand Feriehusudlejning har overtaget Arrild Ferieby Center – og dermed udlejningen af 55 private feriehuse, som ligger i feriebyen.

Skiftet sker per 1. januar – efter at Sol og Strand gennem de seneste år har haft et tæt samarbejde med Britta og Kaj Mamsen, der har drevet Arrild Ferieby Center siden 2002.

Sol og Strand har i forvejen bistået Mamsen-parret med udlejningen af de 55 feriehuse – og nu hvor Britta og Kaj Mamsen har besluttet at afhænde driften af feriebyen er Sol og Strand den oplagte arvtager.

Annonce

- Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Sol og Strand, og derfor har der aldrig rigtig været noget alternativ til at lade Sol og Strand fortsætte med vores forretning. De kender os, de kender vores husejere, og de har forstand på at drive udlejning, så både husejere og feriegæster er glade og tilfredse. Derfor er Sol og Strand de helt rigtige til at drive Arrild Ferieby Center videre, siger Britta Mamsen, der har stået for driften af feriebyens center siden 2002 i en udsendt pressemeddelelse.

Det er Sol og Strands regionschef enig i - og stolt af.

- Vi er stolte over, at Britta og Kaj har valgt at give driften af feriebyen videre til os. Og for os har der ikke været brug for betænkningstid. Arrild Ferieby Center er et fantastisk dejligt og veldrevet sted, som vi kun har gode erfaringer med. Vores samarbejde med Britta og Kaj Mamsen har været upåklageligt – og vi er sikre på, at vi med det gode samarbejde, vi har med husejerne i Arrild, er godt på vej til at fortsætte den succes, som Arrild ferieby i forvejen har været, siger regionschef Jimmi Nielsen i pressemeddelelsen.

God indtjening

Ud over at være regionschef for Sol og Strand i Sydjylland er Jimmi Nielsen også ejerrådgiver og kommer til at stå for den daglige kontakt til husejerne i Arrild Ferieby Center.

- Jeg har et rigtig godt kendskab til både feriebyen og husejere i Arrild i forvejen. Og jeg kan love husejerne, at de kan se frem til en god indtjening i fremtiden. Feriehusturismen boomer helt vildt. Det har den gjort allerede i 2020 og 2021. Faktisk ser det ud til, at 2021 bliver sommerhusturismens største år nogensinde – og det på trods af at tyskerne på grund af danske karantæneregler, først for alvor fik adgang til at holde ferie i Danmark efter grundlovsdag.

Faktisk ser det ud til, at 2021 bliver sommerhusturismens største år nogensinde

Jimmi Nielsen, regionschef
Regionschef ved udlejningsbureauet Sol og Strand, Jimmi Nielsen, har nu overtaget udlejningen af 55 feriehuse i Arrild Ferieby. Arkivfoto: Sol og Strand
Annonce

Flere udlejningshuse

Sol og Strand-chefen satser også på, at han i løbet af de første måneder i 2022 kan sikre udlejning i en række af de mange sommerhuse i Tønder Kommune, som er blevet handlet de seneste år.

- Der er mange af de nye sommerhusejere, der er ved at finde ud af, hvor meget de selv vil bruge deres sommerhus – og dermed også vil være klar til at leje ud. Og dermed tjene nogle penge, så familien måske kan bruge nogle penge på andre ferieformer, når de ikke lige vil bruge sommerhuset, siger Jimmi Nielsen./beskj


Annonce
Midtsyd

Udslip i Agerskov: Mellem 20 og 30 kubikmeter gylle er endt i å

Annonce
Midtsyd

Sangarrangement i Vojens Sognegård

Annonce
Midtsyd

Lokal præst om 'corona-barriere': - Vi skal vænne os til at vi igen kan samles

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skole plyndret for over 100.000 kroner: Gerningsmænd rippede depotrum for værktøj og maskiner

Midtsyd

Regionens teststeder tilbyder nu PCR- og hurtigtest for alle fra to år og op

Midtsyd

Nu kan du indstille kandidater til Frivillighedsprisen 2022

Midtsyd

Nærpolitistation i Toftlund åbner til april:  Flemming er én af fem nye 'sheriffer'

Midtsyd

Ny forening vil fremme sundheden i Gram -  de ældre står øverst på listen

Midtsyd

Et julekort og en nytårshilsen

Midtsyd

SLF-formand: - Vi står der, hvor vi gerne vil være

Midtsyd

Spændende foredrag: Anja kommer til Gram og fortæller om 'Livet på vejen'

Midtsyd

Nostalgien længe leve: Puch-elskere kommer langvejs fra, for at mødes hos Mogens i Bevtoft

Midtsyd

Klumme: Hvad er et menneske?

Annonce