Annonce
Midtsyd

Udviklingsplan for Toftlund godkendt: - Det vil give byen et løft

Møderne omkring byudvikling i Toftlund har været velbesøgte. Nu ligger der en plan for, hvordan der kan tages fat på de forskellige elementer i udviklingen. Arkivfoto Hans Chr. Gabelgaard
Kommunalbestyrelsen har godkend Udviklingsplanen for Toftlund uden ændringer.
Annonce

TOFTLUND: Nu ligger der en overordnet strategi for, hvordan der kan tages fat på forskellige elementer i udviklingen af Toftlund. Udviklingsplanen er grundlaget for det videre arbejde for at sætte en række udviklingsprojekter i gang, som kan motivere og understøtte udviklingen i Toftlund.

Det vil kræve styring og koordinering, når flere projekter skal i spil, så der bliver ansat en udviklingskoordinator. Det videre forløb kommer til at foregå i et tæt samarbejde mellem Toftlund Udviklingsråd og Tønder Kommune, men også med borgere, erhvervsliv og andre partnere.

- Det vil kræve styring og koordinering, når en række projekter kommer i spil. Der vil blive ansat en udviklingskoordinator i foreløbig to år, sandsynligvis fra den 1. juli 2020. Vi ser frem til, at vi kan komme i gang med det praktiske arbejde. Det betyder meget for byen, at vi kommer videre med det her. Rigtig mange har været involveret, og det vil give byen et løft, siger formanden for udviklingsrådet Svend Frehr Sørensen.

Kommunalbestyrelsen har allerede i 2018 afsat et startbeløb på 17 mio. kr. til Toftlunds udvikling, og der skal de kommende år igangsættes en række projekter, som alle kræver investeringer. Tanken er at flere parter skal involvere sig og investere i Toftlunds udvikling.

Udviklingsplanen kan ses på Toftlund Udviklingsråds hjemmeside (toftlundborgerraad.dk) eller på Tønder Kommunes hjemmeside (toender.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce