Annonce
Midtsyd

Værtshus-ejer fra Toftlund om coronapas: - Det bliver altså ikke helt nemt

Kevin og Boh Lange (th.) i Toftlund-baren, som de håber at kunne få til at løbe rundt til trods for de skærpede retningslinjer.  Arkivfoto: Mette Henriksen

TOFTLUND: Det var ikke længe, at Boh Lange fik lov til at drive sit værtshus, Bar de Lange i Toftlund, inden corona gjorde det rigtig svært for de fleste erhverv. Til gengæld nåede baren at gøre en forskel for en del mennesker.

- For nogle mennesker har vi været et fast holdepunkt i livet. Et sted, hvor de kunne komme og få luft for noget, der måske er svært at tale om med andre. I den tid, vi har haft lukket, er der tre af mine stamkunder, som er blevet indlagt på psykiatrisk afdeling, fortæller Boh Lange, som har overladt barens daglige drift til den næstældste af sine fem sønner, Kevin. Både far og søn ser da også frem til at genåbne den 6. maj. Selvom glæden kunne have været større.


For nogle mennesker har vi været et fast holdepunkt i livet. Et sted, hvor de kunne komme og få luft for noget, der måske er svært at tale om med andre. I den tid, vi har haft lukket, er der tre af mine stamkunder, som er blevet indlagt på psykiatrisk afdeling.

Boh Lange, værtshus-ejer


- Det bliver altså ikke helt nemt med det coronapas. Jeg tror ikke, vi kan få det til at fungere, hvis folk skal vise et coronapas, og vi samtidig skal lukke klokken 22. Det var allerede svært at håndhæve ved sidste genåbning, og mundbindene sætter også en dæmper for kundernes begejstring, siger Boh Lange, som dog nødig vil være lyseslukker midt i glæden over den gradvise genåbning.

- Nu ser vi, hvordan det går, for vi skal jo holde os til reglerne. Både på grund af smittefaren, men også, fordi vi ikke skal ud i at få bøder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce