Annonce
Midtsyd

Vojens BI ser tilbage på et fornuftigt corona-år: - Men vi skal helst ikke miste medlemmer på det her

Det var nogle glade og motiverede fodboldspillere og trænere, der sidste år efter påske kom tilbage på græs i Vojens efter den første nedlukning - med massevis af håndsprit som nyt element i aktiviterne. Nu er der midlertidig lukket ned for sporten igen, og klubben gør derfor meget for at holde medlemmerne i gang virtuelt. Både for formen og fællesskabet. Arkivfoto: Mette Henriksen
Formand for Vojens Bold- og Idrætsklub, Morten Benkjer, ser lyst på tiden efter corona.
Annonce

VOJENS: - 2020 har været fornuftigt.

Formanden for Vojens Bold- og Idrætsklub, VBI, Morten Benkjer, lægger ikke skjul på, at drømmescenariet havde været boldbaner fyldt med aktive fodboldspillere i hele 2020.

Med en corona-pandemi som udgangspunkt, så er det trods alt en taknemmelig og fortrøstningsfuld formand, som ser tilbage på året det gik. Og som ser lyst på fremtiden.

- Vi havde allerede inden corona kigget på, hvad vi kunne skære væk på omkostningskontoen. Så på den måde har vi været et skridt foran. Og så har vi haft megen good-will. Blandt andet har Haderslev Kommune nedlukningen til trods udbetalt medlemstilskuddene, og stort set alle medlemmer har fortsat med at betale kontingent, selvom vi ikke kunne gennemføre nogen aktiviteter. Vi har søgt fonde, og så har årets alternative udgave af Høtten også bidraget lidt til kassen, siger Morten Benkjer, der overtog formandsposten i 2019.

Annonce

Trofaste medlemmer

Nu gælder det om at holde medlemmerne i gang virtuelt, indtil de igen kan komme på græs.

- Vi besluttede os hurtigt for en kollektiv nedlukning af træningen, da anden bølge satte ind. Samtidig lød opfordringen til trænerne at holde spillerne i gang på anden vis - så de ikke glemmer fodbolden, men også for fællesskabets skyld. Vi har her i klubben ikke selv været ramt af det, men jeg ved, at andre klubber har mistet medlemmer på den konto. Og det skal vi helst undgå.


Samtidig lød opfordringen til trænerne at holde spillerne i gang på anden vis - så de ikke glemmer fodbolden, men også for fællesskabets skyld. Vi har her i klubben ikke selv været ramt af det, men jeg ved, at andre klubber har mistet medlemmer på den konto.

Morten Benkjer, formand


Når regeringen igen giver grønt lys for sportsaktiviteter, så vil klubben gøre "noget ekstra" for medlemmerne.

- Vi har et behov for at takke medlemmerne for deres solidaritet under corona-krisen, og det kunne være nogle fodboldture for spillerne. Vi håber også at kunne afholde et stævne for de yngste spillere inden sommer. Og så var 2020 året, hvor VBI skulle havde være del af Haderslev Fodboldklubs store pinsestævne, ved at nogle af kampene skulle lægges her i Vojens. Det håber vi selvfølgelig, at vi får lov til næste gang, som jo nok først bliver i 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce