Annonce
Midtsyd

Velbesøgt smags- og julebazar

Kunderne kunne vælge mellem flere end 100 smagsoplevelser ved torsdagens smags- og julebazar i Kvickly i Vojens. Foto: Thomas Holl
Der blev kræset for kundernes smagsløg i stor stil hos Kvickly i Vojens forleden. Her fandt butikkens årlige bazar-arrangement sted.
Annonce

Vojens: - Man kan jo næsten nå at blive mæt, inden man skal hjem at spise.

Sådan lød det fra én, da Kvickly i Vojens torsdag inviterede til en kombineret smags- og julebazar. Dermed gentog butikken de seneste års arrangementer, og i år kunne kunderne besøge i en lang række stande og få mere end 100 smagsprøver. Det valgte mange at benytte sig af.

Tovholdere på arrangementet, der varede fire timer, var nonfoodchef Britt Mikkelsen og Dorthe Woldemar, der har været souschef i Kvickly siden juli.

- Vi har haft nogle travle uger med planlægningen af arrangementet, hvor vi skulle finde ud af, hvor mange stande vi skulle have, hvad de skulle indeholde, og hvordan de skulle bemandes. Det er blevet til 32 stande og mere end 100 smagsoplevelser, fortalte de to tovholdere.

Sædvanligvis holder Kvickly smagsbazaren i begyndelsen af november, men på grund af en større ombygning af forretningen for nyligt havde man valgt at rykke arrangementet til december.

Det var i øvrigt ikke kun smagsoplevelser, man kunne få på standene.

- Vi har også en del stande med nonfoodvarer. Blandt andet køkkenredskaber, gode spil, idéer til pakkelege, mandelgaver og værtindegaver og mange andre ting, lød det fra Britt Mikkelsen og Dorthe Woldemar, som sammen med resten af personalet havde kørt masser af timetilbud i stilling i forbindelse med bazaren.

Nonfoodchef Britt Mikkelsen (til venstre) og souschef Dorthe Woldemar stod for planlægningen af bazaren. Foto: Thomas Holl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce