Annonce
Midtsyd

Vennekredsen: De frivillige har ikke holdt fri

Caféområdet på Loppegården er blevet større. Blandt andet har "Tirsdagsklubben" fået deres eget område eller lounge. Formand for Vennekredsen, Jens Peter Rasmussen, glæder sig over alle de ting, som de har nået i den seneste tid. Foto: Stine Hygum
Loppegården er blevet shinet op i coronatiden af Vennekredsens mange frivillige.
Annonce

Vojens: De mange frivillige i Vennekredsen, der har Loppegården på Tingvejen i Vojens, har i de seneste uger været i fuld gang med at give butikken den helt store overhaling.

Det traditionelle loppemarked blev sidste gang afviklet i starten af marts - og som det ser ud nu, så bliver den næste gang den første weekend i juli.

Der skal dog mere end corona til at stoppe de engagerede frivillige i at passe deres frivillige arbejde.

- Selvfølgelig har der været nogle dage, hvor vi ikke har været her - hvor vi ikke måtte, siger Jens Peter Rasmussen, der er formand for Vennekredsen.

Men ellers har de frivillige haft deres faste gang på Loppegården, og de har haft tid til ændre på den måde, der ser ud på Loppegården.

- Vi har flyttet lidt rundt - og så har vi valgt at udvide vores caféområde, siger Jens Peter Rasmussen.

Der er indkøbt nye borde, så flere kan få lov til at sidde ned og hygge sig med lidt fra cafeen - eller følge med, når der er auktion.

Af andre nye tiltag, så kan det nævnes, at julepynt fremover bliver en helårsting på Loppegården. Derudover er alle børneting blevet samlet, området med urtepotteskjulere er blevet flyttet og det samme er bøgerne til voksne, der er flyttet hen til møblerne.

Alle afdelinger på Loppegården er blevet gennemgået og sat op på ny. Nogle ting har fået ny plads. Foto: Stine Hygum
På Loppegården er blandt andet børneområdet blevet udvidet, så alle ting til børn er det samme sted. Bøger til voksne har fået en ny placering - i nærheden af møblerne. Foto: Stine Hygum
Der første man møder, når man komme ind i selve butikken er forsat alverdens keramik, mens urtepotter er rykket ud i indgangspartiet. Foro: Stine Hygum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce