Annonce
Midtsyd

Vennekredsen har tre overraskelser til beboerne på plejehjemmet

Det er disse blomster - også kendt som brændende kærlighed - som beboerne får en af dagene. Og så har Vennekredsen et par andre ting i ærmet til den kommende tid. Privatfoto
Påsken byder på tre gode ting for beboerne på Bregnbjerglunden i Vojens. Det er Vennekredsen, som vil forkæle beboerne.

Vojens: Ikke mindre end tre gode ting kan beboerne på Bregnbjerglunden se frem til i den kommende tid.

Vennekredsen har været ude og købe gule brændende kærlighed til alle beboerne i anledningen af påsken - og dem får de leveret en af dagene.

Og i påsken kommer langfredag til at være en dag med fokus på mad. Her har Vennekredsen arrangeret, at der bliver leveret mad fra Agerskov Kro. Det er alle dages måltider, som kommer udefra den dag. Menuen er lige fra morgenmad med rundstykker, røræg og bacon, til varm middagsmad, lagkage og snitter.

Formand for Vennekredsen i Vojens, Jens Peter Rasmussen, fortæller, at beboerne kan se frem til tre gode ting fra Vennekredsen i den kommende tid.Arkivfoto: Stine Hygum

- Det er en måde at hygge lidt om dem på, siger Jens Peter Rasmussen, der er formand for Vennekredsen, hvis formål er, at forsøde tilværelsen for beboerne på Bregnbjerglunden.

I påsken får de ni afdelinger på plejehjemmet hver 3000 kroner.

- Vi har besluttet, at hver afdeling får 3000 kroner. Så kan de selv finde ud af, hvad de synes, at de mangler og købe det i de forskellige afdelinger, siger Jens Peter Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Midtsyd

Kviktest på vej til børn ned til seks år

Midtsyd

Krolfformand: - Ærgerligt at debattere på Facebook

Midtsyd

Ugens klumme: Grundstoffet i Danmark

Annonce