Annonce
Midtsyd

Vojens Boghandel genåbnet: - Jeg skal have det til at løbe rundt

Som boghandler i en mindre by har man flere kasketter på. Det gælder også Vojens Boghandel, som blandt andet er gave- og pakkeshop i ét. Under nedlukningen er det især pakkeshoppen, som kunderne har savnet. Foto: Mette Henriksen
Annonce

VOJENS: Efter at have haft lukket ned siden jul, så har Vojens Boghandel siden mandag genåbnet forretningen med beliggenhed i Rådhuscentret. Dog med begrænset åbningstid.

- Folk savnede jo at kunne aflevere og hente deres pakker her hos mig. Og så er det også en økonomisk beslutning. Jeg kan ikke, som mange andre, få en hjælpepakke, der får det til at løbe rundt her under nedlukningen. Det har noget at gøre med, hvordan man ejer sin forretning – blandt andet. Så derfor har jeg i samråd med min revisor genåbnet, fortæller indehaver Tina Kærgaard-Pedersen.


Jeg kan ikke, som mange andre, få en hjælpepakke, der får det til at løbe rundt her under nedlukningen.


- Her i starten har jeg begrænsede åbningstider, for lige at se, hvor stort behovet er for kunderne. Men jeg håber selvfølgelig skridtvis at kunne holde længere åbent igen på sigt, tilføjer Tina, der har hjemsendt sin eneste ansat.

- Ja, han bliver hjemme lige foreløbig. Det er hårde tider, men vi må håbe det bedste.

Annonce

Varer forudbestilles

Noget kan Tina Kærgaard-Pedersen dog glæde sig over i den her for detailhandlen så barske corona-tid.

- Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra de lokale på, at jeg genåbner. Og det er jo bare dejligt, at man har været savnet.

Ønsker man at købe noget i Vojens Boghandel, er det kun ved forudbestilling og forudbetaling. Forretningens Covid-19 åbningstider er mandag - fredag fra klokken 14-17, samt lørdag fra klokken 10-13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce