Annonce
Midtsyd

Vojens-borgere på banen: Hvilke events skal vi have til byen?

Vojens har gennem årene haft tradition for hyggelige arrangementer i byen. Men skal de være endnu sjovere, vildere, lærerige eller bare hyggelige? HER savner svar. Arkivfoto: Mette Henriksen
Haderslev Erhvervsråd har igangsat en spørgeskema-undersøgelse hos borgerne i Vojens i forhold til hvilke events de ønsker i byen. Kun meget få har, indtil videre, meldt tilbage.

VOJENS: Hvilke events kunne væres sjove at få til Vojens?

Ved årsskiftet blev Vojens Handels- og erhvervsklub lagt ind under Haderslev Erhvervsråd (HER, red.) og døbt Vojens Handel. Da HER nu tager sig af det administrative arbejde, er vejen banet for, at det nyoprettede aktivitetsudvalg i Vojens kan koncentrere sig om ”alt det sjove” - nemlig at få liv og aktivitet til byen i forbindelse med højtider, festdage eller udsalg i byen - blandt andet.

Borgerundersøgelse

Hvad det ”sjove” skal indeholde, er noget, som HER arbejder med for tiden i forbindelse med en borgerundersøgelse.

- Vi har igangsat en spørgeskema-undersøgelse hos borgerne i Vojens i forhold til hvilke events de ønsker i byen, så aktivitetsudvalget kan bruge den viden i deres videre arbejde med at planlægge hvilke aktiviteter der skal være i Vojens, fortæller Katrine Højgaard fra HER.

- Her er en god mulighed for borgerne for at få italesat og gjort opmærksom på deres ønsker for aktiviteter i Vojens by i fremtiden. Vi har fået besvarelser ind, men kunne rigtig godt tænke os nogle flere, tilføjer hun.

Du kan se læse mere på Vojens Handels Facebook-side, hvor du også finder linket til undersøgelsen.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce