Annonce
Midtsyd

Vojens Frisør har fået ny adresse og mere plads

Frisør Firas Ahmad er faldet rigtig godt til på den nye adresse på Vestergade 17, der gennem en årrække har huset Salon Colibri. Han er stadig på udkig efter en kvindelig kollega med flere års erfaring indenfor faget. Foto: Mette Henriksen
Annonce

VOJENS: Det var en drøm, der gik i opfyldelse for den dengang kun 20-årige Firas Ahmad, da han for fem år siden slog dørene op til sin egen frisørsalon i Vojens.

Nu har han taget næste skridt ved at flytte ind i den tidligere Salon Colibri på Vestergade 17, der stod klar med alt inventar og dobbelt så mange kvadratmeter,  så én nemt kunne blive til to frisører i salonen.


Min ældste kunde er en sød herre på 96  år – ham skal vi passe ekstra godt på


Men "hun" lader vente på sig, for planen er, at Faris Ahmad vil have en kvindelig frisør.

- Jeg har haft flere ansøgere, men de viste sig desværre at have for lidt erfaring. Jeg selv er ikke uddannet indenfor dameklipning og alt det, som det indebærer. Så derfor vil jeg gerne have en kvindelig kollega, der har arbejdet i faget i nogle år, fortæller Firas Ahmad, der trods alt er glad for en anden sidegevinst, som de nye rammer bringer med sig.

Annonce

Kun med mundbind

- Jeg går meget op i at kunne efterleve de retningslinjer, som vi står overfor i forbindelse med covid-19. Her er god plads til at holde afstand, og jeg selv går altid med mundbind, når jeg klipper kunderne – både for kundernes, men også for min egen skyld. Jeg kommer jo rigtig tæt på kunden, når jeg for eksempel studser et skæg.

Mundbind er et must på lige fod med kam og saks for den unge frisør. Omvendt er det ikke et krav at kunderne er mundbindsbærere. Foto: Mette Henriksen

En plexiglasrude bliver sat op i løbet af de kommende dage, ligesom Faris også har bestilt afstandstape til gulvet.

- Min ældste kunde er en sød herre på 96  år – ham skal vi passe ekstra godt på, slutter Faris Ahmad.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce