Annonce
Midtsyd

Vojens gør klar til Open By Night

Bandet 4 Seats har tidligere leveret musikken, når der har været By Night i Vojens. Nu kommer de fire musikere igen. Arkivfoto
Vojens Handels- og Erhvervsklub inviterer fredag den 31. maj til Vojens by Night, og arrangementet byder på noget for enhver smag.
Annonce

Vojens: Der vil være gode tilbud og masser af oplevelser, når Vojens Handels- og Erhvervsklub holder By Night fredag den 31. maj.

Her kører Matas, Din Tøjmand Bolander, Sport24, Imerco og Kvickly en stribe gode tilbud i stilling, og der vil således være mulighed for at gøre en god handel.

Madoplevelser vil der også være. Under overskriften "Street food" kan man i Rådhuscentret kigge forbi forskellige madsteder og nyde et bredt udvalg af retter for både børn og voksne. Madstederne er Hotel Vojens, Kvickly, Phunky, Grill-experten og Laust Kogekunst.

Ved Open By Night-arrangementet vil der også være uddeling af gratis is, og børnene kan hilse på ballonmanden Jens Ib, som også gerne giver dem et ballondyr.

Og naturligvis intet by Night-arrangement uden musik. Den leveres af bandet 4 Seats, som tidligere har spillet ved Open by Night i Vojens med stor succes.

Hyggen spiller en væsentlig rolle, når der er By Night i Vojens med lækker mad og dejligt sommervejr. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce