Annonce
Midtsyd

Vojens: Landbrugets topfolk mødes til digital nytårskur

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) er med i panelet ved Sønderjysk Landboforenings digitale nytårskur mandag den 4. januar. Pressefoto
Fødevareminister Rasmus Prehn og formanden for Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard, er blandt deltagerne i Sønderjysk Landboforenings digitale nytårskur.
Annonce

Vojens: Fødevareminister Rasmus Prehn (S) og formanden for Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard medivrker ved Sønderjysk Landboforenings (SLF) digitale nytårskur mandag den 4. januar.

Normalt mødes flere hundrede landmænd til nytårskuren i Agerskov-Hallen, men sådan bliver det ikke i år på grund af coronaen.

- Nu bliver der tale om en digital nytårskur, og vi er glade for, at vi har fået landbrugets topfolk med i panelet, fastslår Christian Lund, der er formand for landboforeningens bestyrelse.

Formanden bliver selv en del af panelet i studiet i SLF-centret på Billundvej i Vojens. Her får han selskab af Asger Christensen, der er medlem af Europa-Parlamentet for Venstre, og Landbrug & Fødevarers formand, Søren Søndergaard, mens fødevareminister Rasmus Prehn er med på en direkte linje fra København.

Studievært bliver chefkonsulent Anders Søgaard fra Landbrug & Fødevarer, og han binder indlæg, debat og spørgsmål sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce