Annonce
Midtsyd

Vokseværk: Grill-Experten udvider med en Vojens-stue

Birgit Nielsen i Grill-Expertens nyrenoverede Vojens-stue, som hun allerede selv har været ude at finde klenodier til. Foto: Mette Henriksen
Indehaver Birgit Nielsen har inddraget spisestedets tidligere lager til selskabslokale.
Annonce

Vojens: Grillmad, men også frisksmurte sandwich og platter, smørrebrød, tapas og dagens ret.

Man kan godt sige, at navnet Grill-Experten efterhånden ikke helt dækker over den brede pallette af mad, som spisestedet med adresse på Østergade 28 står for i dag.

- Det er rigtigt, at vi har udviklet os en del, siden vi begyndte med en pølsevogn i Vojens´ industrikvarter. Men det er jo det, vi hedder. Og det kan man ikke bare sådan lave om på, lyder det fra Birgit Nielsen.

Det er ikke kun menukortet, som er vokset på Østergade 28. Der er også kommet flere kvadratmeter til. Senest har Birgit Nielsen inddraget lagerlokalet, der er døbt Vojens-stuen, og den står efter en gennemgribende restaurering klar til gæsterne rettidig til Vojens store byfest, Høtten.

- Vi mangler ofte siddeplads. Især i forbindelse med Ishockey står folk i kø, for at sidde ned. Så nu kan vi åbne dørene ind til Vojens-stuen, når der er rigtigt travlt.

Og hvorfor så navnet Vojens-stuen?

- Fordi det er ment som et sted, hvor Vojens-borgerne kan samles, og det kan være i vidt forskellige sammenhæng - faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser her, hvad det kan bruges til. Lokalet er derfor også indrettet med minder og samleobjekter fra byen. Har man selv noget derhjemme, som symboliserer Vojens, og som man synes, kunne passe ind her, så er man velkommen til at sætte det op.

Konceptet omkring lokaleleje er enkelt og nemt:

- Er gæsterne der stadig, når vi er gået hjem, så er der installeret dobbelt låsesystem, så man selv kan låse sig ud. Ofte har de spist, inden vi er gået, og ønskes der kaffe eller andet efterfølgende, så stiller vi det hele på en vogn til dem. Så er der selvbetjening og afregning næste dag, slutter Birgit Nielsen.

Vojens-stuen har plads til omkring 35 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce