Annonce
Midtsyd

Vold og knallerter passer ikke sammen

Hygge og glæden ved at nørde knallert er i højsædet til Fole Knallerttræf. Arrangørerne beklager, og er uforstående overfor den voldsepisode, som for en stund lagde en skygge på træffet lørdag aften. Foto: Mette Henriksen
Fole Veteran Knallert Klub beklager voldsepisode til lørdagens knallerttræf.
Annonce

Fole: Langt de fleste havde en fest, da Fole Veteran knallert klub i weekenden inviterede til det 9. veteranknallerttræf.

I en pressemeddelelse beklager foreningen nu et håndgemæng på pladsen.

- Fole Veteran knallert klub beklager, at det skulle komme til håndgemæng på pladsen til årets træf. Vold og knallerttræf er to uforenelige størrelser, udtaler talsmand Karsten Blomgreen.

- Voldelig adfærd befinder sig langt fra den knallertkultur og de værdier, som vi repræsenterer. Vi har godkendte vagter på pladsen, og alle tilladelser er i orden fra politi og andre myndigheder. Dette optrin vil vi selvfølgelig tage med i vores evaluering og handle på efter bedste evne, siger talsmanden og tilføjer:

- Fole Veteran Knallert Klub føler med de skadesslidte, og sender de varmeste ønsker om hurtig heling og ingen men, samt at vi ses igen til Foletræf igen i 2020.

Også formanden for Fole Veteran Knallert Klub, Kim Sørensen, beklager episoden.

- Det er vi rigtig kede af, og vi tager selvfølgelig kraftigt afstand fra voldelig opførsel. Det er slet ikke noget, som vi kender fra træffene. Både vagter og politi var på pletten i løbet af få minutter, så selvom det er en meget beklagelig sag, så er vi glade for, at sikkerheden trods alt fungerer. Man kan desværre aldrig helgardere sig imod voldelig adfærd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce