Annonce
Midtsyd

Win-win i Toftlund: Rolskov El opgraderer med ny VVS´er

Aksel Rolskov (tv.), der har haft egen virksomhed i Toftlund siden 1995, udvider nu medarbejderstaben fra seks til syv. Ny mand på holdet er VVS´er Erik Due Olesen. Privatfoto

TOFTLUND: Håndværkerne har travlt som aldrig før.

Det gælder også Rolskov-El i Toftlund, der kører området tyndt, blandt andet for at klare el-delen i forbindelse med renovering af badeværelser og køkkener.

- Vi har haft rigtig travlt i flere år, men her under corona er det trappet endnu mere op. Folk har haft tid til at kigge på forbedringer af deres boliger,  og det betyder fyldte ordrebøger for os - det er skønt, fortæller indehaver Aksel Rolskov, som netop har udvidet medarbejderstaben med en kendt VVS´er fra området, Erik Due Olesen, der selv har været selvstændig i byen i nogle år.


Vi har haft rigtig travlt i flere år, men her under corona er det trappet endnu mere op. Folk har haft tid til at kigge på forbedringer af deres boliger, og det betyder fyldte ordrebøger for os - det er skønt.

Aksel Rolskov, indehaver


Annonce

Kender området

- Jeg har udvidet min forretning med en VVS-afdeling og ansat VVS-installatør Erik Due Olesen. Erik blev opsagt af sin tidligere arbejdsgiver, så han stod og manglede et arbejde, og vi kunne godt bruge en ekstra dygtig medarbejder, siger Aksel Rolskov.

- Jeg ved, at Erik lever og ånder for sit arbejde, og så kender han området, kunderne og grossisterne, hvilket også er en fordel. Både for ham og for os, uddyber Aksel Rolskov, der faktisk er på udkig efter endnu en VVS´er.

- Det er rigtig svært at få folk indenfor faget for tiden. Der er stort set ingen, som går arbejdsløs. Så der er rift om de gode folk, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Midtsyd

Kviktest på vej til børn ned til seks år

Midtsyd

Krolfformand: - Ærgerligt at debattere på Facebook

Midtsyd

Ugens klumme: Grundstoffet i Danmark

Annonce