Annonce
Nørrebro

250.000 kroner: Donation sikrer nyt gårdmiljø til Nørrebro United

Interessen for fodbold er stor på Nørrebro, og nu kan Nørrebro United se frem til bedre faciliteter. Arkivfoto: Martin Sørensen
Annonce

SOCIALT: Nu er der godt nyt til børn og unge, der spiller fodbold i Nørrebro United, for klubben er nemlig blevet tildelt en donation på 250.000 kroner, som skal bruges til at skabe et nyt gårdmiljø i tilknytning til klubhuset. Det oplyser Nørrebro United i en pressemeddelelse.

Donationen kommer fra Købmand Herman Sallings Fond, der er den ene af Salling Fondene, og det er føtex på Nørrebro, som har indstillet Nørrebro United til donationen. Hos føtex på er man glad for at kunne bidrage til et godt lokalmiljø i byen.

»Vi er stolte over at kunne støtte et så godt og lokalt initiativ som Nørrebro United. Deres frivillige kræfter gør en kæmpe forskel i lokalområdet, og det vil vi gerne være en del af og bakke dem op i,« udtaler Zilwan Rashid, der er varehuschef i føtex Nørrebro.

Fodboldklubben Nørrebro United er således et af i alt 20 sociale og bæredygtige projekter i forskellige lokalområder, der er blevet tildelt penge fra Salling Fondene. Hos Nørrebro United er det sociale aspekt en vigtig prioritet, og med donationen kan klubben nu forbedre miljøet udenfor banen, mener Flemming Jensen fra Nørrebro United.

»For os og vores frivillige er det vigtigt at kunne give Nørrebros børn og unge en masse gode oplevelser, og det gode fællesskab skabes også i meget høj grad udenfor banen. Vi tror på, at Salling Fondenes donation kan få vores gård til at blomstre og blive fyldt med glade børn og voksne,« siger han.

Hele projektet forventes at stå færdigt til august, og åbningen vil blive fejret med en sommerfest for medlemmer og samarbejdspartnere.

nmb

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Parkeringssag i højesteret

Annonce