Annonce
Parkering

400 nye erhvervsparkeringer skal gøre arbejdsdagen lettere for byens håndværkere

Erhvervsparkering i Sankt Peders Stræde. Foto: Christian M. Olsen

Travle håndværkere har nu mulighed for at parkere på omkring 400 særlige erhvervsparkeringspladser i hovedstaden.

- Håndværkere kan ikke bare tage metroen med en faldstamme eller et toilet, når de skal frem til kunderne. Her skal der en bil til, der kan holde tæt på. Derfor glæder det mig som erhvervslivets borgmester, at der nu er omkring 400 parkeringspladser reserveret til dem, siger integrations- og beskæftigelsesborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

Nogle håndværkere må ellers ofte sige nej til ordrer, fordi de ved, at de ikke kan parkere i nærheden, og regningen for kunden bliver dyrere, når elektrikeren skal bruge timer på at køre rundt efter en parkeringsplads.

De omkring 400 erhvervsparkeringspladser er fundet ved at omdanne næsten 200 eksisterende 1-times parkeringspladser, som ikke blev brugt ordentligt, når man kun må parkere i en time.

Erhvervsparkeringspladserne er afmærket, så de kun kan benyttes af køretøjer med gule plader. På nogle pladser gælder reserveringen til erhvervskøretøjerne hele døgnet, alle ugens dage. På andre pladser gælder reserveringen kun i tidsrummet 7-17 på hverdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Annonce