Annonce
Krim

56-årig anholdt i lejlighed på Nørrebro: Havde fire millioner kroner hos sig

Billedet her har ikke noget med den akturlle sag at gøre. Arkivfoto: Ritzau Scanpix/Enrique Castro-Mendivil
Politiet arbejder ud fra en teori om, at de mange penge øjensynligt stammer fra salg af kokain.
Annonce

I en lejlighed på Nørrebro blev en 56-årig udlænding i sidste uge godt overrasket, da politiet stormede den lejlighed på Nørrebro, som han befandt sig i. I lejligheden fandt politiet et beløb på fire millioner kroner og 11.000 euro, svarende til knap 82.000 kroner, skriver eb.dk

Pengene menes at stamme fra salget af mindst 11 kilo kokain eller et andet særligt farligt narkotika.


Kom på sporet af den 56-årige i forbindelse med en anden verserende efterforskning.

Torben Henriksen, Vicepolitiinspektør


Den 56-årige er udenlandsk statsborger og har ikke umiddelbart nogen tilknytning til Danmark. Han har heller ingen kendte banderelationer.

Annonce

Nægter sig skyldig

Manden nægter sig skyldig, men blev efter et grundlovsforhør i torsdags varetægtsfængslet i 27 dage i Københavns dommervagt.

Sagen efterforskes af Særlig Efterforskning Øst. Vicepolitiinspektør Torben Henriksen ønsker ikke at kommentere sagen nærmere, men udtaler til eb.dk, at politiet kom på sporet af den 56-årige i forbindelse med en anden verserende efterforskning.

Politiet forsøger nu at opklare, hvor de fire millioner kroner konkret stammer fra, og om den 56-årige eventuelt har været pengekurer for foreløbig ukendte bagmand, der nu har lidt et stort tab.

Der blev ikke fundet kokain eller anden narkotika i lejligheden, der kan svare til beløbet. Derfor har politiet blot beregnet, at de fire millioner kroner svarer cirka til salget af 11 kilo kokain, skriver eb.dk

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Annonce