Annonce
Sundhed

Anne fik blackout på cyklen: Nu beder hun Nørrebro om hjælp

Anne Werner Løhndorf slap heldigt fra et ildebefindende, hun fik på Sjællandsgade. Nu beder hun Nørrebro om hjælp til at fortælle, hvad der skete den halvanden time, hun ikke husker. Foto: Privat

Anne Werner Løhndorf sidder på sin cykel mandag den 22. marts. Det er eftermiddag, og hun er på vej hjem fra arbejde. Turen går gennem Sjællandsgade mod hjemmet i Jægersborggade. Hun kan mærke et ubehag i kroppen, men hun cykler videre. Ubehaget vokser, og hun står af cyklen.

Meget mere husker den kvindelige cyklist ikke. Kun et kort glimt hvor hun står op af et hegn. Og et kort glimt fra ambulancen.

- Jeg mangler halvanden time af mit liv. Det er utrolig ubehageligt. Jeg ved, at der er folk derude, som har passet på mig, for der er både tilkaldt hjælp, og min cykel blev parkeret pænt og tilmed låst. Jeg ved bare ikke, hvem jeg skal sige tak til, fortæller Anne Werner Løhndorf.

Anne Werner Løhndorf rakte ud i Facebook-gruppen 'Nørrebro nabo til nabo' efter sit ildebefindende for at få svar på, hvad der skete på hendes cykeltur. Noget som ifølge Nørrebroeren vil være en stor hjælp i det videre udredningsforløb. Men ikke nok med det så har hun af gode grunde et stort behov for at sige tak, hvilket hun håber at kunne gøre ved hjælp af efterlysningen i gruppen.

Du kan styrke sammenholdet på Nørrebro ved at bruge bydelsgrupperne. Bruge dem som Anne Werner Løhndorf til at efterlyse tiden. Eller som andre der har tabt eller fundet - eller måske bare ønsker at dele et magisk Nørrebro-øjeblik med sin bydel.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bydelens grønne lunger kvæles langsomt

Annonce