Annonce
Bæredygtighed

Bæredygtig livsstil bliver muligt for alle: Green Living åbnede butik på Nørrebrogade den 1. august

Green Livings facade under opbygning. Butikken åbnede på Nørrebrogade 218 den 1. august 2020.
Annonce

Maria Mawla har en drøm. Hun vil gøre bæredygtighed tilgængeligt for alle - og ikke kun for dem der har råd til det. Den 1. august åbnede Green Living, og her bliver en 10 år lang levestil og drøm videreført og gjort til virkelighed. I butikken Green Living på Nørrebrogade 218 vil Maria Mawla nemlig inspirere til en mere bæredygtig hverdag.

- Jeg har arbejdet på at gøre bæredygtighed muligt for alle. Jeg har fundet metoder for, hvordan man kan designe og producere møbler, ikke bare på den rigtige måde, men på en måde hvor det er til at betale. Man køber simpelthen ind i hele aspektet om bæredygtighed i butikken, siger Maria Mawla.

Annonce

Tag din egen kaffekop med

I butikken er alt være lavet med omtanke - intet er overladt til tilfældighederne. Selv kaffen som vil blive tilbudt er nøje udvalgt.


Jeg har lavet et samarbejde med et lokalt kafferisteri, så jeg kan tilbyde en god kop håndbrygget kaffe. Og hvis man har sin egen kop med vil jeg bestemt foretrække det.

Maria Marwla, Indejaver af Green Living.


- Jeg har lavet et samarbejde med et lokalt kafferisteri, så jeg kan tilbyde en god kop håndbrygget kaffe. Og hvis man har sin egen kop med vil jeg bestemt foretrække det. Skulle det dog ikke være muligt, så har vi naturligvis komposterbare kopper, siger Maria Mawla.

Butikken på Nørrebrogade vil helt sikkert komme til at trække opmærksomhed - og bliver med garanti et besøg værd. Men husk din egen kop, hvis du kigger forbi!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Lav vandstand i Sortedams Sø

Annonce