Annonce
Nørrebro

Blomster til døren: salget af blomster til levering er steget 50 procent hos Ullas Blomster

Hos Ullas Blomster på Nørrebrogade oplever man en nedgang i salget af blomster i forretningen, men salget af blomster til udbringning er steget med 50 procent. - Foto: Simon Reenberg

Det er ikke mange kunder, der for tiden går ind for at købe blomster hos Ullas Blomster på Nørrebrogade. Men til gengæld er salget af blomster til udbringning steget med 50 procent.

Annonce

Det er de færreste, der sætter deres ben hos blomsterhandleren i disse dage. I hvert fald lige bortset fra i lørdags, hvor solens stråler lokkede nørrebroerne ud af deres hjem og også ind hos Ullas Blomster på Nørrebrogade.

»Der var mange mennesker ude på gaden, så jeg havde en god omsætning i lørdags, men søndag, hvor det var gråvejr, gik salget nedad igen,« fortæller Sharif fra Ullas Blomster.

Det er med andre ord langt fra favorable tider at sælge blomster i, men der er dog noget at glæde sig over, oplyser blomsterhandleren. Han oplever nemlig, at efterspørgslen på blomster til udbringning er steget markant med hele 50 procent. Det varmer i en tid, hvor faste kunder som restauranter og hoteller, som plejede at købe blomster hver anden dag, har lagt blomsterindkøbet på hylden.

Også Grønttorvet bærer præg af usikre tider, hvor flere af forhandlerne har lukket ned de næste 14 dage, fortæller Sharif, som indtil videre er ved godt mod.

»Jeg håber bare, at det ikke bliver i Danmark, som det er i Spanien og Italien, hvor folk ikke må gå uden for en dør. Så bliver det rigtig svært,« siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce